بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مخالفت با سابقه‌ترین کاپیتان تاریخ منچستریونایتد با روبن آموریم در ارتباط با دو مشکل فعلی این تیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 شهریور 1404 | 19:26

رابسون که بین سال‌های ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۴ یعنی حدود ۱۲ سال کاپیتان شیاطین سرخ بود، در دو چیز با سرمربی پرتغالی فعلی تیم، هم‌عقیده نیست.

رابسون که بین سال‌های ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۴ یعنی حدود ۱۲ سال کاپیتان شیاطین سرخ بود، در دو چیز با سرمربی پرتغالی فعلی تیم، هم‌عقیده نیست.

طرفداری | برایان رابسون، اسطورهٔ منچستریونایتد، معتقد است روبن آموریم باید در زمینهٔ تاکتیکی انعطاف‌پذیرتر باشد.

به گزارش منچستر ایونینگ نیوز، آموریم پس از حضور روی نیمکت یونایتد در اواسط فصل گذشته، بدترین فصل این تیم در ۵۱ سال اخیر را پشت سر گذاشت. او برای شروعی خوب در فصل جدید تحت فشار بود اما یونایتد بدترین آغاز خود در ۳۳ سال گذشته را رقم زده و همین مسئله شایعاتی را دربارهٔ آینده او به همراه داشته است. شکست ۳-۰ در دربی مقابل منچسترسیتی نیز باعث شد آموریم بدترین درصد پیروزی را در میان سرمربیان دائمی منچستریونایتد بعد از جنگ جهانی دوم به ثبت برساند.

آموریم در واکنش به انتقادها گفته است:

وقتی بخواهم فلسفه‌ام را تغییر دهم، این کار را می‌کنم. اگر نه، باید مربی را تغییر دهید. من به روش خودم اعتقاد دارم و تا زمانی که خودم نخواهم، سبک بازی‌ام را تغییر نخواهم داد.

با این حال رابسون دیدگاه متفاوتی دارد:

به‌ عنوان مربی باید چند تاکتیک مختلف آماده داشته باشید، وگرنه حریفان یاد می‌گیرند چگونه مقابل شما قرار بگیرند. اگر هر هفته به یک شکل بازی کنید، مخصوصاً با وجود فناوری‌های امروزی، تیم‌ها می‌توانند خیلی راحت در زمین تمرین آماده شوند تا مقابل شما خوب عمل کنند. به همین دلیل فکر می‌کنم او باید کمی انعطاف‌پذیرتر باشد. این روزها بیشتر تیم‌های بزرگ لیگ برتر، تقریباً همیشه با خط دفاعی چهار نفره بازی می‌کنند. وقتی به‌ جای سه نفر، چهار مدافع داری، می‌توانی تنوع بیشتری در کار خودت ایجاد کنی.

کاپیتان سابق یونایتد ادامه داد:

بعضی‌ها به سیستم ۲-۴-۴ قدیمی فکر می‌کنند اما من ۳-۳-۴ را خیلی دوست دارم؛ مخصوصاً وقتی مهاجمان خوبی داشته باشی. فکر می‌کنم یونایتد هنوز توانایی اجرای این سیستم را دارد. البته اگر مربی بخواهد با پنج مدافع بازی کند، باید خیلی زود به گل اول برسی تا بتوانی ضدحمله بزنی. آن موقع این سیستم خوب جواب می‌دهد؛ اما احساس می‌کنم اگر دنبال گل زدن باشی، همیشه یک هافبک یا مهاجم کمتر داری و در واقع برتری عددی با شما نخواهد بود.

او افزود:

دوست دارم آموریم کمی منعطف‌تر باشد اما به نظر می‌رسد ذهنش کاملاً روی دفاع پنج‌ نفره قفل شده است. حالا همه چیز به خودش و بازیکنان بستگی دارد که نشان دهند واقعاً می‌توانند در این سیستم موفق باشند. فصل تازه شروع شده است و ما مقابل دو تیم خیلی قدرتمند که مدعی قهرمانی هستند قرار گرفته‌ایم؛ بنابراین شروع سختی بوده است.

رابسون که یکی از بزرگ‌ترین هافبک‌های تاریخ یونایتد محسوب می‌شود، در ادامه دربارهٔ کوبی مینو هم نظر داد:

در دوران من، پل اینس بازیکنی بود که دست کم گرفته می‌شد. او سریع بود، می‌توانست تکل بزند، پاسور خوبی بود و واقعاً بازیکن ارزشمندی محسوب می‌شد. دلیل اینکه خیلی‌ها او را دست‌ کم گرفتند این بود که هواداران یونایتد از جدایی‌اش دلخور بودند. او با فرگوسن دچار اختلاف شد، به اینتر رفت و بعد هم به لیورپول پیوست. برای همین، هواداران دیگر او را دوست نداشتند. با این حال، او بازیکن فوق‌العاده‌ای بود.

رابسون در مقایسه اینس و مینو گفت:

قطعاً (مینو می‌تواند تبدیل به اینس بعدی شود). وقتی شنیدم ممکن است او از یونایتد جدا شود، شدیداً مخالف بودم. او یک استعداد واقعی است. سال گذشته مصدومیت‌های زیادی داشت و نتوانست خودش را نشان دهد اما یک سال قبل‌تر عالی بود و پتانسیل زیادی داشت. اگر متواضع بماند و سخت کار کند، می‌تواند بازیکن بزرگی شود. درست است که ذاتاً تهاجمی‌تر است اما اگر از او بخواهید، می‌تواند کارهای دفاعی هم انجام دهد. او باید بازی خود را کامل‌تر کند. آن وقت زوج خیلی خوبی با برونو خواهد ساخت.

مینو فصل گذشته به‌ دلیل مصدومیت‌ها و جایگاه نامشخصش در سیستم آموریم شرایط سختی داشت. او حتی گاهی به‌ عنوان مهاجم کاذب بازی کرد. سپس در پیش‌ فصل بیشتر در نقش یک هافبک مرکزی میدان رفت، اما اظهارات آموریم مبنی بر اینکه مینو رقیب برونو فرناندز برای فیکس شدن است، تعجب‌ها را برانگیخت. در نهایت در روزهای پایانی نقل‌ و انتقالات، مینو درخواست جدایی قرضی داد اما با آن مخالفت شد.

لحظات برتر برایان رابسون در منچستریونایتد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *