بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأخیر ۱۵ دقیقه‌ای در آغاز نیمه دوم بازی گل‌گهر – سپاهان به‌خاطر غیبت داوران!

منبع :
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 21 شهریور 1404 | 22:21
بدون تصویر

– اخبار ورزشی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان از ساعت ۲۰ امروز (جمعه) در ادامه دیدارهای هفته سوم لیگ برتر فوتبال و در ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی سیرجان به مصاف سپاهان اصفهان رفت.

گل‌گهر در نیمه اول با گلزنی امید حامدی‌فر در دقیقه ۱۲ از حریف خود پیش افتاد. رضا جعفری در دقیقه ۴۳ گل دوم تیم مهدی تارتار را به ثمر رساند که سید وحید کاظمی داور مسابقه، این گل را پس از بازبینی صحنه رد کرد.نامه مهم سازمان لیگ به باشگاه سپاهان در مورد وضعیت آلوز

علاوه بر مردود اعلام کردن گل جعفری، اخراج علیرضا علیزاده از گل‌گهر نیز مورد اعتراض عوامل این تیم قرار گرفت. علیزاده در دقیقه ۲۰ با کارت زرد اول کاظمی مواجه شد و چهار دقیقه بعد با دریافت اخطار دوم، کارت قرمز گرفت، تصمیماتی که به مذاق عوامل تیم میزبان خوش نیامد.

پس از استراحت اعضای دو تیم بین دو نیمه، داوران مسابقه حدود ۱۵ دقیقه به زمین مسابقه نیامدند و بازیکنان تیم‌های گل‌گهر و سپاهان با خودشان تمرین می‌کردند! اخبار تأیید نشده‌ای مبنی بر درگیری تیم داوری با عوامل گل‌گهر منتشر شده است.

انتهای پیام/

دسته بندی ها : دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *