وحید هاشمیان نگران حواشی رختکن پرسپولیس!
منبع : خبرورزشی
وحید هاشمیان بارها اعلام کرده مخالف پرداخت دستمزد بالا و نامتعارف به بازیکنان است.
با شرایط فعلی حاکم بر ایران و جنگ ۱۲ روزه ای که رخ داد، خیلی از بازیکنان خارجی حاضر نیستند به ایران بیایند. با این حال بازیکنان خارجی مختلفی که در بینشان نفرات سرشناسی هم حضور دارند، به فوتبال ایران آمدند و با تیم های مختلف قرارداد بستند. دلیل اصلی راضی شدن این بازیکنان برای حضور در ایران به مسائل مالی برمی گردد.
در واقع رقم قرارداد این نفرات چند برابر ارزش واقعی شان است و به همین دلیل آن ها حاضر به عقد قرارداد با تیم های ایرانی شدند. وحید هاشمیان برعکس خیلی دیگر از مربیان به شدت مخالف جذب بازیکن گرانقیمت است و با پرداخت دستمزد بالا به بازیکنان خارجی موافقت نمی کند. از همین رو چند بازیکن که کیفیت خوبی هم داشتند، قید حضور در پرسپولیس را زدند و با رقم پیشنهادی این باشگاه کنار نیامدند.
این درحالیست که مدیران پرسپولیس و حتی اخیرا مدیرعامل بانک شهر بارها مدعی شدند بودجه خوبی در اختیار دارند و مشکل مالی برای جذب بازیکن وجود ندارد. هاشمیان اما مخالف پرداخت بی رویه به بازیکنان است و معتقد است در صورت پرداخت نامتعارف و زیاد به چند بازیکن، تیمش دچار حاشیه می شود و فضای رختکن متشنج خواهد شد. او نگران به وجود آمدن حاشیه بین بازیکنان تیمش است و نمی خواهد چند بازیکن چند برابر سایر نفرات دستمزد بگیرند.


ترکیب تراکتور برای دیدار مقابل پرسپولیس لو رفت + جزئیات
ترکیب پرسپولیس در دیدار حساس مقابل تراکتور لو رفت + جزئیات
واکنش معنادار اوسمار ویرا به دیدار پرسپولیس مقابل تراکتور + جزئیات
کنایه سنگین دست راست علی پروین در پرسپولیس به اوسمار ویرا + جزئیات
پیام معنادار اسکوچیچ بر عزم تراکتور برای رسیدن به پیروزی پیش از دیدار با پرسپولیس
ناظر ویژه انضباطی در بازی تیم های تراکتور با پرسپولیس









