بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فیروزجا مقابل مقصودلو؛ جنگ شطرنج‌بازان ایرانی در گرند اسلم سوئیس

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 15 شهریور 1404 | 11:14

پرهام مقصودلو در دور سوم گرند سوئیس به مصاف علیرضا فیروزجا می‌رود؛ دیداری حساس میان دو استاد بزرگ ایرانی در سطح جهانی.

پرهام مقصودلو در دور سوم گرند سوئیس به مصاف علیرضا فیروزجا می‌رود؛ دیداری حساس میان دو استاد بزرگ ایرانی در سطح جهانی.

طرفداری | علیرضا فیروزجا و پرهام مقصودلو طی سال‌های اخیر بارها در مسابقات بین‌المللی رودررو شده‌اند و هر دو جزو امیدهای اصلی شطرنج ایران و جهان محسوب می‌شوند. رقابت امروز آن‌ها در گرند سوئیس می‌تواند سرنوشت جایگاهشان در جدول و مسیر رسیدن به رقابت‌های کاندیداها را تعیین کند.

دور سوم رقابت‌های معتبر شطرنج گرند سوئیس امروز شاهد تقابل ویژه‌ای خواهد بود؛ جایی که پرهام مقصودلو استاد بزرگ شطرنج ایران به مصاف علیرضا فیروزجا، استاد بزرگ ایرانی‌الاصل که زیر پرچم فرانسه بازی می‌کند، می‌رود.

این دیدار حساس از ساعت ۱۵ به وقت محلی برگزار می‌شود. مقصودلو با ریتینگ ۲۶۹۲ تا پایان دور دوم با ۲ امتیاز در جایگاه سوم جدول قرار دارد و فیروزجا با ریتینگ ۲۷۵۴ و همین تعداد امتیاز، یک پله بالاتر در رتبه دوم ایستاده است.

علاوه بر این، سید محمدامین طباطبایی با ریتینگ ۲۶۷۳ مقابل آرین چوپرا از هند (۲۶۱۹) و بردیا دانشور با ریتینگ ۲۵۹۸ برابر یوناس بجر از دانمارک (۲۶۵۱) به میدان می‌روند.

این مسابقات از ۴ تا ۱۵ سپتامبر (۱۳ تا ۲۴ شهریور) در سمرقند ازبکستان در حال برگزاری است. رقابت‌ها در ۱۱ دور برگزار می‌شود و در نهایت قهرمان و نایب قهرمان جواز حضور در مسابقات کاندیداهای شطرنج را به دست خواهند آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *