بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ووشو قهرمانی جهان| نخستین مدال ایران به نام بنی‌طالبی ثبت شد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 شهریور 1404 | 19:25

روز دوم رقابت‌های ووشو قهرمانی جهان از ساعاتی پیش در برزیل آغاز شد و شاهین بنی‌طالبی نماینده تالو کشورمان موفق به کسب مدال برنز شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز دوم از هفدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان ۲۰۲۵، از صبح امروز (پنجشنبه – به وقت محلی) به میزبانی برازیلیا آغاز شد.

در رقابت‌های تالو مردان و در فرم نان‌دو، شاهین بنی‌طالبی و مصطفی حسن‌زاده نمایندگان کشورمان به رقابت با ۳۹ ورزشکار پرداختند و در پایان بنی‌طالبی با کسب امتیاز ۹.۷۳۳ در جایگاه سوم قرار گرفت و موفق به کسب مدال برنز شد. 

همچنین مصطفی حسن‌زاده با کسب امتیاز ۹.۷۲۶ در جایگاه پنجم ایستاد و از دستیابی به مدال بازماند. در این فرم دو نماینده هنگ‌کنگ با کسب امتیازهای ۹.۷۶۳ و ۹.۷۴۰ موفق به کسب مدال‌های طلا و نقره شدند. 

در رقابت‌های ساندا و در وزن ۶۵ کیلوگرم، شجاع پناهی که روز گذشته موفق به شکست حریفی از هند شده بود، در دومین مبارزه‌اش از سد محمد جان‌اف از ازبکستان با نتیجه ۲ بر صفر گذشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. 

در رقابت‌های وزن ۷۰ کیلوگرم نیز عرفان محرمی پس از استراحت در دور نخست، در اولین مبارزه وادیم شوم از اوکراین را ۲ بر صفر شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی رسید.

 

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *