مخالفت ساپینتو با درخواست آنتونیو آدان
منبع : خبرانلاین
سرمربی استقلال با درخواست آنتونیو آدان مبنی بر تاخیر در ورود به ایران مخالفت کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آنتونیو آدان دروازهبان اسپانیایی استقلال بعد از نبرد با ذوبآهن در هفته دوم لیگ برتر تهران را به مقصد کشور خود ترک کرد تا چند روز کنار خانواده اش باشد و به استراحت بپردازد.
به گزارش ورزش سه، این دروازه بان ۳۸ ساله که در نبرد با ذوبآهن روی گل های حریف چندان خوب عمل نکرد و اشتباه های محاسباتی او در فضای رسانه ای بازتاب گسترده ای داشته، هنگام ترک ایران از ریکاردو ساپینتو درخواست کرد که چند روز بیشتر در اسپانیا بماند و با تاخیر به تمرینات استقلال اضافه شود.
درخواست آدان برای مرخصی بیشتر با مخالفت ساپینتو مواجه شده است. سرمربی پرتغالی استقلال به دروازه بان شماره یک خود اعلام کرده که باید قبل از اعزام تیم به اردوی کیش در تهران حضور پیدا کند و کارش را برای ادامه رقابت های لیگ برتر از سر بگیرد.
با این تفاسیر دروازه بان اسپانیایی استقلال باید نهایتا تا فردا به تهران برگردد تا در تمرینات تیمش حضور یابد و همراه آبی پوشان به اردوی کیش برود.


تأکید حیدری بر اهمیت درک ارزش پیراهن استقلال توسط بازیکنان نسل فعلی
پاداش میلیاردی در انتظار باشگاه استقلال
وضعیت نامشخص ستاره مصدوم استقلال
غیبت دو مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال مقابل خیبر
کارت بازی ستاره محبوب استقلال صادر شد
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی









