بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ماروتا: منتظر تصمیم مهدی طارمی هستیم؛ قرعه غیرت؟ خوشحالیم که بازی با آنها در ایتالیاست!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 شهریور 1404 | 23:20

اینتر خوشحال است که دیدار با غیرت در خانه است و نه با پرواز ۷ ساعته به آلماتی. 

اینتر خوشحال است که دیدار با غیرت در خانه است و نه با پرواز ۷ ساعته به آلماتی. 

طرفداری | جوزپه ماروتا، رئیس و سهامدار اینتر در مورد شایعات انتقال مهدی طارمی به المپیاکوس و همچنین اولین تجربه مربیگری کریستین کیوو در لیگ قهرمانان صحبت کرد.

طبق خبر جانلوکا دی مارتزیو، باشگاه یونانی با نراتزوری به توافق رسیده و طارمی نیز ۲۴ ساعت برای تصمیم‌گیری زمان گرفته‌است. حالا پس از انجام قرعه کشی لیگ قهرمانان در فصل ۲۶-۲۰۲۵، جوزپه ماروتا در مورد این خبر به TRT Sport گفت:

مهدی طارمی؟ این طارمی است که باید تصمیم بگیرد چه کاری انجام دهد. ما در انتظار تصمیم او هستیم. چالهان اوعلو؟ هاکان بازیکنی کلیدی برای حال و آینده اینتر است.

فراموشی شکست در فینال مونیخ؟ قبل از هر چیز باید بگویم ما به فینال رسیدیم و از نظر آماری تیمی بوده‌ایم که از سال ۲۰۱۸ تاکنون بیشترین حضور مداوم به‌عنوان نماینده ایتالیا در این رقابت‌ها را داشته‌ایم. این موضوع باعث افتخار است و همیشه اینتر با هدف موفقیت در این رقابت‌ها حاضر می‌شود.

کیوو خودش فاتح لیگ قهرمانان شده و تجربیات خوبی دارد

کریستین کیوو؟ باید بگویم این اولین تجربه‌اش به‌عنوان سرمربی در لیگ قهرمانان است، اما در زمان بازی خود قهرمان این رقابت‌ها شده و بنابراین تجربه دارد و می‌داند چطور با حریفان روبه‌رو شود. می‌دانیم که فرمت جدید رقابت‌ها بسیار دشوار است، چون روی کاغذ شاید برخی حریفان آسان به‌نظر برسند اما در واقع اینطور نیست. مهم این است که در زمان مناسب با آمادگی کامل جسمی و روانی با آنها روبه‌رو شویم.

نقل‌وانتقالات؟ ما بر اساس مدل متفاوتی نسبت به گذشته در بازار فعالیت کرده‌ایم؛ روی ۵ بازیکن جوان سرمایه‌گذاری کردیم: ۴ خرید و یکی هم محصول آکادمی باشگاه، یعنی پیو اسپوزیتو. میانگین سنی این بازیکنان ۲۱.۴ است. این مدل جدید مطابق با راهبردهای مالکیت و باشگاه است. ما مربی تازه‌کاری داریم، اما سرشار از تجربه. در نتیجه ترکیبی که در اختیار داریم به طور کامل با اهداف و جاه‌طلبی‌های ما همخوانی دارد. 

رضایت از بازی با لیورپول و آرسنال در جوزپه مه آتزا؟ به‌عنوان یک علاقه‌مند به فوتبال بله. سطح این دو تیم بسیار بالاست، اما من خیلی امیدوارم، چون در خانه بازی می‌کنیم و از حمایت هواداران فوق‌العاده‌مان برخورداریم. مهم این است که رقابت کنیم. برنامه مسابقات شنبه اعلام می‌شود و اصل ماجرا این است که باید در بهترین شرایط روحی و جسمی به مصاف این حریفان برویم. این موضوع از نام و اعتبار حریف مهم‌تر است. 

آرزوی سفر نکردن به آلماتی برای بازی با غیرت؟ دیدم که این قرعه به رئال مادرید افتاد. ۷ ساعت پرواز زیاد است. بله، ما خیلی خوشحالیم که با آنها در خانه بازی می‌کنیم نه در خارج از خانه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *