رسمی؛ قنبری به استقلال خوزستان پیوست | سومین تیم پیش از شروع فصل!
منبع : طرفداری
قنبری که به مس رفسنجان پیوسته بود، پیش از شروع لیگ تیمش را بازهم عوض کرد.
طرفداری | محمدمهدی قنبری وینگر فصل گذشته تراکتور است که در این تیم به یک نیمکتنشین محض تبدیل شده بود. قنبری مدتها پیش قصد جدایی از تراکتور را داشت.
قنبری در آغاز نقل و انتقالات راهی پیکان تهران شده بود اما سپس باشگاه مس رفسنجان از محمدمهدی قنبری بهعنوان خرید جدید خود یاد کرده بود. امروز اما باشگاه استقلال خوزستان خبر از جذب محمدمهدی قنبری داد.
به نقل از باشگاه استقلال خوزستان، محمدمهدی قنبری، وینگر سرعتی و گلزن، به استقلال خوزستان پیوست.
محمدمهدی قنبری، وینگر تکنیکی و چپپای سابق تراکتور تبریز، با نظر کادر فنی به جمع شاگردان امیر خلیفهاصل در استقلال خوزستان اضافه شد. این بازیکن فصل جدید لیگ برتر را در میدان برای آبیپوشان دیار کارون آغاز خواهد کرد.
قنبری فصل ۹۹–۱۳۹۸ را در تیم خوشه طلایی ساوه گذراند و با ۱۰ بازی و ۷ گل، تواناییهای گلزنی و سرعت خود را به نمایش گذاشت. او سپس به تراکتور تبریز منتقل شد و طی ۶۹ بازی لیگ برتر موفق به ثبت ۸ گل شد. وینگر تکنیکی و چابک، با نفوذ از جناحین و توانایی گلزنی، یکی از امیدهای آبی پوشان دیار کارون برای موفقیت در فصل جدید خواهد بود.
گل محمد قنبری به استقلال (تراکتور ۲-۰ استقلال)


رونمایی از مقصد جدید ستاره تراکتور + جزئیات
باشگاه تراکتور دنبال شکار ستاره پیشین لیورپول با یک پیشنهاد نجومی
پشت پرده پشیمانی یحیی گل محمدی از خرید مهاجم سرشناس و گلزن برای پرسپولیس
یک مدافع استقلالی در تیررس باشگاه تراکتور
خبری شوک آور برای هواداران تراکتور از یک ستاره
سرمربی تراکتور دنبال ساختن تیمی قدرتمند برای سال آینده









