بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اینیگو مارتینز: نمی‌توانستم پیشنهاد النصر را باور کنم؛ اگر بیش از یک سال با بارسلونا قرارداد داشتم، بیشتر فکر می‌کردم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 مرداد 1404 | 19:43

مدافع اسپانیایی النصر می‌گوید پیشنهاد این باشگاه آنقدر خوب بود، که نمی‌توانست با آن مخالفت کند.

مدافع اسپانیایی النصر می‌گوید پیشنهاد این باشگاه آنقدر خوب بود، که نمی‌توانست با آن مخالفت کند.

طرفداری | اینیگو مارتینز پس از انتقال غیرمنتظره از بارسلونا به النصر عربستان، در گفت‌وگویی با اوندا باسکا، برای نخستین‌بار دربارهٔ جدایی خود صحبت کرد.

به گزارش مارکا، مارتینز دربارهٔ پیشنهاد النصر گفت:

اگر بیش از یک سال از قراردادم با بارسا باقی مانده بود، احتمالاً بیشتر به آن فکر می‌کردم. حقوقم در بارسا پایین نبود و خانواده‌ام هم راضی بودند. تصمیم آسانی نبود که همسر و دخترانم را هم با خودم به کشور دیگری ببرم، اما مطمئنم اگر قرارداد طولانی‌تری داشتم، بیشتر درباره‌اش فکر می‌کردم.

او همچنین گفت که پیش از این انتقال، با هانسی فلیک مشورت کرده است.

در راه بازگشت از تور پیش‌ فصل با هانسی فلیک صحبت کردم. با او صادق بودم، چون می‌دانستم کاملاً من را درک می‌کند؛ یک سال از قراردادم باقی مانده بود و من ۳۴ ساله هستم. چنین فرصت‌هایی به‌ ندرت پیش می‌آید و «نه» گفتن به آن سخت است. برایش غیرمنتظره بود، اما از همان دقیقه دوم کاملاً درک کرد. صحبت دوستانه‌ و در عین حال ناراحت‌ کننده‌ای بود، چون بین ما احترام متقابل وجود داشت. همزمان غمگین هم بود، نه اینکه گفت‌وگوی پر تنشی داشته باشیم نه، بلکه سرشار از احساسات بود و هر دو می‌دانستیم زمان با هم بودن تمام شده است و دیگر قرار نیست در کنار او باشم. 

مارتینز درباره جزئیات قرارداد گفت:

وقتی پیشنهاد را دیدم، باورم نمی‌شد. هیچ‌کس برای دیدن چنین قراردادی آماده نیست، حداقل من که نبودم. من همیشه در دنیای فوتبال یک سرباز بوده‌ام و با تلاش و عرق ریختن، پله‌ پله بالا آمده‌ام، اما وقتی چنین پیشنهادی به دستت می‌رسد، کاملاً غافلگیر می‌شوی؛ به‌ویژه وقتی پای خانواده‌ات هم در میان است.

او در پایان ابراز تأسف کرد که در بازگشت بارسلونا به نیوکمپ، آنجا نخواهد بود.

برایم دردناک است. دوست داشتم ورزشگاه را ببینم.

مهارت‌های برتر اینیگو مارتینز در فصل ۲۵-۲۰۲۴؛ از بهترین مدافعان فصل گذشته اروپا و مرد اول آفسایدگیری‌های هانسی فلیک

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *