بازیکن مراکشی سابق پرسپولیس با قرارداد دو ساله راهی بحرین شد
منبع : طرفداری
مدافع فصل قبل سرخپوشان تهرانی در انتقالی عجیب راهی لیگ بحرین شد.
طرفداری | ایوب العملود، مدافع مراکشی فصل گذشته پرسپولیس، پس از تغییرات در کادر فنی و انتخاب گاریدو به عنوان سرمربی جدید، جایگزین اسماعیلی فر در خط دفاعی سرخپوشان شد. اما به دلیل عملکرد نامطلوب، باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت قرارداد این بازیکن را تمدید نکند.
بر اساس گزارش سایت البطوله، العملود اکنون با باشگاه الخالدیه بحرین قرارداد دو سالهای امضا کرده و به صورت رسمی به این تیم ملحق شده است. این بازیکن در حال حاضر برای حضور در مرحله آمادهسازی تابستانی تیم بحرینی به ترکیه سفر کرده است.
پیشتر رسانههای مراکشی از احتمال بازگشت العملود به تیم الوداد خبر داده بودند، اما درخواست مالی بالا از سوی بازیکن باعث شد این انتقال انجام نشود و او راهی بحرین شود.


پشت پرده علت اصلی برد تراکتور برابر پرسپولیس ؛ پای درویش در میان است + جزئیات
شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات
پایان کار سرژ اوریه در پرسپولیس + جزئیات
رامین رضائیان یا صالح حردانی ؛ بررسی عملکرد دو ستاره و پاسخ به یک سوال : حال استقلال با کدام کاپیتان خوش است ؟
جای خالی احمد نوراللهی در ترکیب پرسپولیس ؛ درخواست مهم هواداران از مدیران باشگاه + جزئیات
علی علیپور ، بازیکنی که نشان داد می توان با شرف بود









