کمیته دوپینگ علیه یامال و لواندوفسکی/ هانسی فلیک محروم شد!
منبع : خبرورزشی
اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) دو ستاره بزرگ بارسلونا، لامین یامال و روبرت لواندوفسکی را به دلیل عدم رعایت قوانین در زمان تست کنترل دوپینگ به جریمه نقدی محکوم کرده است.
طبق اعلام رسمی یوفا، لامین یامال و روبرت لواندوفسکی به دلیل تخطی از دستورات افسر کنترل دوپینگ و عدم مراجعه فوری به اتاق کنترل دوپینگ، بر اساس ماده ۲۱.۸ و ۲۱.۱۰ قوانین ضد دوپینگ یوفا، مرتکب تخلف شدهاند.
علاوه بر این، هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، به دلیل نقض قانون رفتار مناسب، با جریمه ۲۰ هزار یورویی و محرومیت از همراهی تیمش در یک بازی رقابتهای اروپایی روبرو شده است. مارکوس تسورگ، دستیار فلیک، نیز به همین دلیل به پرداخت ۲۰ هزار یورو جریمه و یک جلسه محرومیت محکوم شده است.
باشگاه بارسلونا نیز از سوی کمیته انضباطی و اخلاق یوفا بینصیب نمانده است. هواداران بارسلونا به دلیل پرتاب اشیا در ورزشگاه، ۵۲۵۰ یورو و به خاطر روشن کردن مشعل، ۲۵۰۰ یورو جریمه شدهاند.
تمام این جرایم به بازی جنجالی فصل گذشته بارسلونا مقابل اینتر در لیگ قهرمانان اروپا بازمیگردد؛ دیداری که با شکست بارسلونا و حذف از رقابتها به پایان رسید.
یوفا اعلام کرده که این احکام از همین لحظه لازمالاجرا هستند و بر این اساس، هانسی فلیک قادر به همراهی تیمش از روی نیمکت در اولین بازی فصل لیگ قهرمانان اروپا نخواهد بود.


ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ستاره برزیلی قصدی برای جدایی از بارسلونا ندارد
مدت زمان دوری ستاره بارسلونا مشخص شد
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
لحظه خاص برای یامال در نیوکمپ از راه رسید
خبرخوش برای بارسلونا و فلیک









