جدایی بازیکنهای خارجی از سپاهان
منبع : خبرگزاری دانشجو
باشگاه سپاهان با انتشار بیانیهای رسمی خبر از جدایی ۳ بازیکن خارجی از جمع طلاییپوشان داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه سپاهان به صورت رسمی اعلام کرد که برایان دابو، ابوبکر کامارا و وسام بنیدر از این تیم جدا شدهاند. البته استیون انزونزی ستاره مطرح این تیم هم جداییاش قطعی شده و در آستانه حضور در استوکسیتی قرار دارد اما در این اعلام رسمی حضور نداشت.
برایان دابو، هافبک فرانسوی، طی دو فصل حضور در جمع طلاییپوشان، در ۶۳ مسابقه به میدان رفت و نقش مهمی در قهرمانی سپاهان در جام حذفی و سوپرجام ایران ایفا کرد. ابوبکر کامارا، مهاجم اهل گینه، در طول ۲۳ بازی خود برای سپاهان، موفق به ثبت ۳ گل و ۳ پاس گل شد.
همچنین وسام بنیدر، مهاجم سرشناس فرانسوی نیز که در نیمفصل دوم به سپاهان پیوسته بود، در ۶ بازی تنها یک گل برای این تیم به ثمر رساند.
باشگاه سپاهان در بیانیهای از زحمات این بازیکنان تشکر و برای آنها در ادامه مسیر فوتبالیشان آرزوی موفقیت کرده است.


شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات
جنجال و کتک کاری ستاره های استقلالی در فرودگاه خبرساز شد + جزئیات
رکورد تاریخی برای ستاره مطرح فوتبال ایران در لیگ برتر + جزئیات
تصمیم عجیب سرمربی محبوب هواداران سپاهان خبرساز شد + جزئیات
زمان بازگشت ستاره مطرح لیگ برتری به مستطیل سبز مشخص شد + جزئیات
واکنش معنادار محرم نویدکیا به احتمال قهرمانی سپاهان در لیگ برتر + جزئیات









