تساوی پرسپولیس و استقلال در دربی امیدها حضور هاشمیان و ساپینتو
منبع : خبرانلاین
دربی تیمهای پرسپولیس و استقلال در رده امیدها با تساوی خاتمه یافت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال در رده امیدها امروز (چهارشنبه) در سری رقابتهای لیگ برتر تهران از ساعت ۱۷ در ورزشگاه درفشیفر به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
نکته قابل توجه در این مسابقه، حضور وحید هاشمیان و ریکاردو ساپینتو در ورزشگاه و تماشای این مسابقه بود. همچنین رضا درویش و علی نظری جویباری مدیران عامل پرسپولیس و استقلال نیز در کنار هم در ورزشگاه درفشیفر حاضر شدند و دربی امیدها را از نزدیک نظارهگر بودند.
علاوه بر این نفرات، پیمان حدادی رئیس هیئت مدیره پرسپولیس، میرشاد ماجدی رئیس هیئت فوتبال تهران، علیرضا اسدی مدیر آکادمی استقلال، رضا شاهرودی، خسرو حیدری، مهرداد خانبان، امیرحسین پیروانی، امیلیو مربی دروازهبانهای پرسپولیس، محمد انصاری، ادموند بزیک، محمد خدابندهلو، محمد عمری و مرتضی کرمانی مقدم هم در ورزشگاه حاضر بودند.


تأکید حیدری بر اهمیت درک ارزش پیراهن استقلال توسط بازیکنان نسل فعلی
پاداش میلیاردی در انتظار باشگاه استقلال
وضعیت نامشخص ستاره مصدوم استقلال
پایان کار سرژ اوریه در پرسپولیس + جزئیات
غیبت دو مهره کلیدی تیم فوتبال استقلال مقابل خیبر
کارت بازی ستاره محبوب استقلال صادر شد









