بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

والیبال قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵؛ قیمت بلیت دیدارهای ایران چند است؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 مرداد 1404 | 14:07

تب داغ والیبال در فیلیپین آغاز شد.

تب داغ والیبال در فیلیپین آغاز شد.

طرفداری | بیست و یکمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان جهان از ۲۱ شهریور تا ۶ مهرماه سال جاری در فیلیپین برگزار خواهد شد و ۳۲ تیم شرکت کننده در مرحله مقدماتی در هشت گروه چهار تیمی با هم به رقابت می‌پردازند.

تیم ملی والیبال ایران در گروه نخست این رقابت‌ها به ترتیب با تیم‌های مصر، تونس و فیلیپین دیدار خواهد کرد که گران ترین بلیت دیدارهای ایران مربوط به مسابقه با تیم میزبان است. بلیت فروشی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان در فیلیپین آغاز شده است و دامنه قیمت بلیت دیدارهای ایران و حریفان از ۷۸۰ هزار تومان تا ۱۳ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان است.

زمان بندی دیدارهای تیم ملی والیبال ایران در مرحله مقدماتی در سالن اس ام مال آسیا آرنا و دامنه قیمت بلیت این بازی‌ها به قرار زیر است:

ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۳ شهریور: ایران – مصر

  • کمترین قیمت: ۸.۶۶ دلار حدود ۷۸۰ هزار تومان
  • بالاترین قیمت: ۴۷.۶۱ دلار حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان

ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور: ایران – تونس

  • کمترین قیمت: ۸.۶۶ دلار حدود ۷۸۰ هزار تومان
  • بالاترین قیمت: ۹۵.۲۱ دلار حدود ۸ میلیون و ۵۶۸ هزار تومان

 

ساعت ۱۳ روز پنج شنبه ۲۷ شهریور: ایران – فیلپین

  • کمترین قیمت: ۸.۶۶ دلار حدود ۷۸۰ هزار تومان
  • بالاترین قیمت: ۱۴۹.۳۱ دلار حدود ۱۳ میلیون ۴۴۰ هزار تومان

از سوی دیگر گران‌ترین بلیت این رقابت‌ها به دیدار فینال اختصاص دارد که در  سالن اسمارت آرانتا کولیزوم برگزار می‌شود و هنوز فروش بلیت آن شروع  نشده است، اما قیمت ۲۳۸.۸۹ دلار که حدود ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است برای آن در نظر گرفته شده است.

گفتنی است بر اساس شرایط اعلام شده سایت فروش بلیت قهرمانی مردان جهان، هر نفر فقط یک بلیت می تواند تهیه کند و حتما باید با کارت اعتباری به نام خودش این کار را انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *