بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روزهای پرتنش ستاره برزیلی؛ رودریگو از پارتنرش جدا شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1404 | 14:24

پس از حواشی مربوط به حضور در لیگ برتر انگلیس، وینگر رئال مادرید بار دیگر خبرساز شده است.

پس از حواشی مربوط به حضور در لیگ برتر انگلیس، وینگر رئال مادرید بار دیگر خبرساز شده است.

طرفداری | درحالی که برخی رسانه‌ها از قرارگیری رودریگو در لیست فروش رئال مادرید خبر می‌دهند، این بازیکن برزیلی تمایلی به جدایی ندارد و می‌خواهد توانایی‌های خود را به ژابی آلونسو اثبات کند.

به گزارش QUEM، رودریگو از پارتنرش «برونا روتا» جدا شده است. روتا ضمن تایید این خبر، اعلام کرده که با وجود اتمام رابطه‌اش با رودریگو، دوستی آن‌ها هم‌چنان ادامه خواهد داشت. دلیل اصلی این اتفاق هنوز مشخص نیست اما برخی رسانه‌ها، متمرکزشدن رودریگو روی رئال مادرید و درخشش در فصل آتی را عامل جدایی او از پارتنرش عنوان کرده‌اند. 

به گزارش روزنامه آاس، رودریگو پس از هفته‌های پرآشوبی که تجربه کرده، قصد دارد جایگاهش را در تیم بازپس بگیرد و نظر مثبت ژابی آلونسو را جلب کند. رودریگو مصمم است دوران دشوار خود را پشت سر بگذارد و دوباره به یکی از ارکان اصلی ترکیب تیم بدل شود. او هنوز سه سال دیگر با کهکشانی‌ها قرارداد دارد.

مهارت‌های برتر رودریگو در فصل ۲۵-۲۰۲۴

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *