بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیشنهاد پرسپولیس؟ یکسری از مسائل خصوصی است! +ویدیو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 مرداد 1404 | 19:34

سرمربی آلومینیوم اراک، ضمن اشاره به دریافت پیشنهاداتی از جمله پرسپولیس، تاکید کرد که ترجیح می‌دهد در تیم فعلی خود بماند و از عدم ثبات مربیان در فوتبال ایران انتقاد کرد.

مجتبی حسینی، سرمربی موفق تیم فوتبال آلومینیوم اراک، در واکنش به شایعات مطرح شده مبنی بر دریافت پیشنهاد از باشگاه پرسپولیس، با لحنی قاطع به این موضوع واکنش نشان داد. او با تاکید بر اینکه برخی مسائل باید خصوصی بمانند، گفت: یک‌نفر از باشگاه پرسپولیس به من اعتماد کرده و تماس گرفته، نباید این موضوع عمومی شود و عنوان شود.

حسینی با اشاره به اینکه در این فصل پیشنهادات مختلفی داشته، افزود: پیشنهادات مختلفی داشتم، اما تصمیم گرفتم در تیم خودم بمانم. من به این تیم و هوادارانش متعهد هستم و فکر می‌کنم ثبات در فوتبال از اهمیت بالایی برخوردار است.

این سرمربی باتجربه همچنین به نکته‌ای مهم درباره وضعیت مربیگری در فوتبال ایران اشاره کرد و گفت: دلیلی ندارد مربی هر سال جابه‌جا شود؛ این اتفاقات فقط در ایران رخ می‌دهد. در کشورهای صاحب فوتبال، مربیان سال‌ها در یک تیم می‌مانند و پروژه‌های بلندمدت اجرا می‌کنند. این جابجایی‌های مداوم به ضرر فوتبال ماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *