پدیده رئال با ویژگیهای زیدان: جانشین بعدی مسی در آرژانتین؟
منبع : خبرگزاری ایلنا
فرانکو ماستانتونو، ستاره آیندهدار باشگاه رئال مادرید، از سوی دانیل بریزوئلا، رئیس سابق استعدادیابی باشگاه ریورپلاته، بهعنوان جانشین بعدی لیونل مسی در تیم ملی آرژانتین معرفی شده است.
به گزارش ایلنا، ماستانتونو که بهتازگی ۱۷ سالگیاش تمام شده، مدتی است مورد توجه بزرگترین باشگاههای اروپایی قرار گرفته بود و پاریسنژرمن از جمله جدیترین مشتریانش محسوب میشد، اما در نهایت اصرار و پیگیری رئال مادرید به ثمر نشست و این استعداد آرژانتینی پیراهن کهکشانیها را به تن کرد.
بریزوئلا در گفتوگو با رادیو مارکا، نخستین مواجههاش با این بازیکن را بهیاد آورد و گفت در جریان یک دیدار معمولی نونهالان در شهر کوچک آزول در استان بوئنوس آیرس، زمانیکه فرانکو فقط ۹ سال داشت، مجذوب استعدادش شد.
او توضیح داد:«در میان گروهی از بچهها، یک کنترل هدفمند انجام داد و پاسی داد که منجر به گل شد. همانجا به خودم گفتم: این یک اعجوبه است. تفاوت ماستانتونو فقط در کاری که انجام میداد نبود، بلکه در زمان و شیوه انجامش بود. او نمونه کامل یک فوتبالیست اروپایی است. همیشه میگفتم این بچه برای رئال مادرید ساخته شده.»
بریزوئلا اطمینان دارد که ماستانتونو در جام جهانی بعدی برای تیم ملی آرژانتین به میدان خواهد رفت و حتی معتقد است پیراهن شماره ۱۰ این تیم که اکنون متعلق به لیونل مسی است، به او خواهد رسید.
او گفت:«مطمئنم که در جام جهانی آینده حاضر خواهد بود. او وارث شماره ۱۰ تیم ملی آرژانتین است. عاشق رهبری بازی است و باید توپ زیر پایش باشد. مثل این است که یک صفحه شطرنج در ذهنش دارد. کیفیتهای زیدان را دارد؛ بازیکنی ظریف، باوقار و با کفش سفید.»


ادامه بدشانسی های رئال مادرید ؛ آلونسو بدون دفاع شد
به وجود آمدن تفرقه بین هواداران رئال مادرید؛ ژابی آلونسو بماند یا برود؟ +جزئیات
ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید
خبرخوش برای رئال مادرید از کاپیتان
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود









