بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دوناروما انتخاب می‌کند؛ جدایی از پاری سن ژرمن یا نیمکت‌نشینی در سال جام جهانی؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 مرداد 1404 | 3:07

جرقه‌های آتش اختلاف دوناروما و پاری سن ژرمن شاید دامن آتزوری را هم بگیرد.

جرقه‌های آتش اختلاف دوناروما و پاری سن ژرمن شاید دامن آتزوری را هم بگیرد.

طرفداری | مشکلات دوناروما و پاری سن ژرمن که شایعات پیرامون خروج این دروازه‌بان ایتالیایی را به‌دنبال داشته است، هر روز به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود. لوکاس شوالیه در آستانه انتقال به پاری سن ژرمن قرار دارد و این یعنی پاریسی‌ها برای ایجاد تغییرات درون دروازه خود مصمم هستند.

قرارداد جانلوییجی دوناروما، دروازه‌بان ۲۶ ساله‌ پاری سن ژرمن در تابستان ۲۰۲۶ به پایان می‌رسد و با توجه به اختلافات میان طرفین تمدید قرارداد او بعید است. به نقل از اکیپ؛ سران پاری سن ژرمن به اطلاع دوناروما رسانده‌اند که پس از جذب شوالیه، او دروازه‌بان ذخیره تیم لوئیز انریکه خواهد بود. آن‌ها از دوناروما خواسته‌اند که در همین تابستان از پاریس برود وگرنه در آخرین سال قراردادش باید بازی‌ها را از روی نیمکت دنبال کند. نیمکت‌نشینی در اوج دوران حرفه‌ای دوناروما، قطعاً ضربه سختی به روند پیشرفت او وارد می‌کند، به خصوص اینکه در پایان فصل آتی، جام جهانی در پیش است. بدون شک دوناروما نمی‌خواهد در فاصله کم‌تر از یک سال تا جام جهانی ۲۰۲۶، فرم فوق‌العاده خود را با نشستن روی نیمکت از دست بدهد.

با توجه به دلایل گفته شده، سران پاری سن ژرمن اطمینان دارند که دوناروما در همین تابستان با پیشنهاد جدایی از این باشگاه موافقت می‌کند.

سوپر واکنش دوناروما مانع از گل چهارم استون ویلا شد (استون ویلا ۳-۲ پاری سن ژرمن)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *