بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قلبم با پرسپولیس است و نمی‌توانم به پیشنهاد تیم دیگری فکر کنم/ برای جام جهانی و تیم ملی انگیزه داشتم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 مرداد 1404 | 20:03

گئورگی گولسیانی مدافع سابق پرسپولیس از حال و هوای خودش بعد از جدایی از این تیم می‌گوید.

گیورگی گولسیانی مدافع سابق پرسپولیس در جدیدترین مصاحبه‌ خود درباره جدایی از سرخ‌پوشان پایتخت گفت: جدایی از پرسپولیس خیلی سخت است و هر ثانیه که در پرسپولیس گذراندم برایم خاص و ویژه بود.

مدافع سابق پرسپولیس افزود: صادقانه بخواهم بگویم وقتی الان از پرسپولیس جدا شده‌ام و تیم ندارم، برایم سخت است که روند خود را ادامه بدهم. پرسپولیس هر روز به من انرژی می‌داد. الان که از پرسپولیس جدا شدم وقتی تیمی به من پیشنهاد بدهد برای سخت است که به آن تیم بروم چون قلبم با پرسپولیس است و نمی‌توانم با قبلم برای تیم جدید بازی کنم.

گولسیانی تصریح کرد: دوست داشتم یک فصل دیگر در پرسپولیس بمانم. انگیزه من این بود که با پرسپولیس قهرمان بشوم و با گرجستان به جام‌جهانی صعود کنم.

این مدافع گرجستانی به ایسنا گفت: برنامه داشتم بعد از یک فصل و شاید دو فصل دیگر از فوتبال خداحافظی کنم. اما الان نمی‌دانم باید چه کار کنم. یک روز برنامه‌ای برای فردا دارید اما بعد می‌بینید همه چیز تغییر کرده است.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *