پیشکسوت پرسپولیس در بیمارستان بستری شد
منبع : طرفداری
بازیکن و مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس و مرد کهنهکار و رئیس اسبق فدراسیون فوتبال ایران در بستر بیماری قرار دارد.
طرفداری | داریوش مصطفوی در بستر بیماری قرار دارد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، داریوش مصطفوی از مدیران ارشد و پیشین فوتبال ایران که سالهای بسیاری نیز در فدراسیون فوتبال کشورمان به عنوان رئیس و دبیرکل فعالیت داشته است، این روزها در بیمارستان جم تهران بستری است.
مرد کهنهکار فوتبال کشورمان، سابقه بازی و مدیریت در باشگاه پرسپولیس را دارد. او در بهار سال ۱۳۴۹ زمانی که بازیکنان در حال بازگشت از پیکان بودند، به دعوت مرحوم حسین فکری، سرمربی وقت سرخپوشان، به پرسپولیس پیوست. نخستین بازی خود با پیراهن سرخ را در مصاف با زوریخ سوئیس در تیرماه همان سال انجام داد که با گلزنی همراه بود.
او در جریان قهرمانی پرسپولیس در دومین دوره لیگ منطقهای ایران عضو تیم پرسپولیس بود، هرچند تجمعی از بهترین مهاجمان تاریخ فوتبال ایران در آن تیم باعث شد کمتر در ترکیب قرار بگیرد.
داریوش مصطفوی برای ادامه تحصیلات خیلی زود از فوتبال خداحافظی کرد ولی سالها بعد در قامت مدیر به صحنه فوتبال بازگشت. در نهایت پس از قهرمانی حماسی پرسپولیس در هفتمین دوره لیگ برتر خلیج فارس بود که به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مشغول به فعالیت شد. این حضور بنابه دلایلی، خیلی طولانی نبود و از تیرماه تا دیماه سال ۱۳۸۷ ادامه داشت. آخرین فعالیت او در عرصه فوتبال به حضور وی در کمیته بدوی صدور مجوز فدراسیون فوتبال مربوط میشود.
باشگاه پرسپولیس برای این پیشکسوت و مدیر قدیمی فوتبال کشورمان آرزوی سلامتی دارد و امیدواریم به اراده پروردگار متعال رخت عافیت بر تن کنند.


واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به فحاشی به کریم باقری + جزئیات
متلک سنگین پیشکسوت پرسپولیس به امیر قلعه نویی سوژه شد + جزئیات
سنگ تمام ویژه اردلان آشتیانی برای ستاره های پرسپولیس + جزئیات
دفاع عجیب دست راست علی پروین در پرسپولیس از تورنمنت کافا سوژه شد + جزئیات
افشاگری اسطوره پرسپولیس از ضعف بزرگ تیم ملی فوتبال ایران + جزئیات
سنگ تمام اسطوره پرسپولیس برای تیم وحید هاشمیان + جزئیات









