بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پاسور افسانه‌ای والیبال روسیه به اسپورتینگ لیسبون پیوست

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 مرداد 1404 | 10:09

بازیساز پیشین تیم ملی والیبال روسیه و قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن به تیم پرتغالی اسپورتینگ لیسبون پیوست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سرگئی گرانکین، پاسور باتجربه و قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن، با امضای قراردادی رسمی، فصل آینده را در ترکیب تیم پرتغالی اسپورتینگ لیسبون سپری خواهد کرد. این انتقال در حالی صورت می‌گیرد که گرانکین پس از مدتی دوری از میادین بین‌المللی، بار دیگر به دنیای والیبال حرفه‌ای بازمی‌گردد.

دلیل اصلی انتخاب اسپورتینگ از سوی گرانکین ۴۰ ساله، حضور این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا عنوان شده است. نماینده پرتغال در فصل جدید از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به رقابت خواهد پرداخت. همچنین، منابع نزدیک به این بازیکن تأکید دارند که سطح بالای سازماندهی و حرفه‌ای‌گری باشگاه اسپورتینگ نقش مهمی در تصمیم‌گیری گرانکین داشته است.

نماینده گرانکین، ولادیمیر کاستورنوف در این مورد گفت: برای بازیکنی در سطح سرگئی، این یک فرصت بی‌نظیر برای بازگشت به صحنه رقابت‌های بین‌المللی است. از مدیریت باشگاه اسپورتینگ بابت سرعت در انجام امور انتقال و رسیدگی کامل به وضعیت خانواده‌اش نیز صمیمانه سپاسگزاریم. اطمینان داریم این همکاری برای هر دو طرف بسیار ثمربخش خواهد بود.

گرانکین که سابقه‌ای درخشان با تیم ملی روسیه دارد، یکی از ستاره‌های شناخته‌شده والیبال جهان است. این انتقال نه تنها برای اسپورتینگ لیسبون اهمیت زیادی دارد، بلکه برای هواداران روسی نیز فرصتی دوباره برای دنبال‌کردن ستاره‌شان در سطح بالای والیبال باشگاهی اروپا فراهم کرده است.

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *