سیاست هاشمیان برای دروازه پرسپولیس مشخص شد
منبع : خبرگزاری مهر
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قصدی برای انتخاب جانشین الکسی گندوز ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی تصمیم به عقد قرارداد با پیام نیازمند گرفت تا دروازهبان حاضر در اردوهای تیم ملی ایران برای حفاظت از دروازه پرسپولیس تبدیل به گزینه نخست شود.
از این رو الکسی گندوز برای اینکه شانس خود برای ماندن در لیست تیم ملی الجزایر را حفظ کند تصمیم به ترک پرسپولیس با توافق دو طرفه بر سر فسخ قرارداد گرفت تا شانس خود را برای حضور در تیمی دیگر بیازماید.
وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس سیسات خود را برای تعیین دوازه بان های اول تا سوم تیمش گرفته است تا اشیه کمتری بابت نیمکت نشینی آنها را تحمل کند. او پیام نیازمند را به عنوان گلر اصلی پرسپولیس در فصل بیست و پنجم انتخاب کرده است.
همچنین امیررضا رفیعی و محمد گندمی دروازه بان های بعدی پرسپولیس هستند که در صورت مصدومیت یا محرومیت نیازمند شانس بازی کردن خواهند داشت. بنابراین با جدایی گندوز قرار نیست دروازه بان مشهور دیگری به جمع سرخپوشان اضافه شود و این تیم با همین دروازهبان ها برای لیگ برتر فصل پیش رو آماده میشود.


وحید هاشمیان بیخیال اوسمار نمی شود
تیم بعدی وحید هاشمیان را بشناسید
ماجراجویی وحید هاشمیان در فوتبال ایران همچنان ادامه دارد + جزئیات
آقای وحید هاشمیان شما هم دیگر مهره سوخته شدی ؛ خداحافظ هلیکوپتر عزیز
مورد عجیب در قرارداد وحید هاشمیان با پرسپولیس
حمایت تمام قد اسطوره پرسپولیس از وحید هاشمیان + جزئیات









