بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

محبی تصمیم به جدایی از سپاهان دارد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 مرداد 1404 | 14:09

با وجود اظهارات مشاور مدیرعامل باشگاه سپاهان، محمدمهدی محبی قصد جدایی از این تیم را دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مسعود تابش مدیرعامل باشگاه سپاهان روز گذشته در مصاحبه‌ای تأکید کرد، محمدمهدی محبی و محمدرضا اخباری برای فصل جدید در این تیم می‌مانند و قصد جدایی از جمع زردپوشان را ندارند. هر چند تابش چنین اظهارنظری داشته است، ولی محبی تصمیم به جدایی از این تیم گرفته و قصد ماندن ندارد.

 

بر اساس این گزارش، محبی از لیگ امارات پیشنهاد دارد و در اردوی سپاهان هم به هم‌تیمی‌هایش گفته است که قصد جدایی دارد. در قرارداد او بند جدایی وجود دارد و باشگاه خواهان محبی، می‌تواند با پرداخت مبلغی قابل توجه این بازیکن را به خدمت بگیرد.

محمدرضا اخباری هم وضعیتی مبهم برای ماندن یا جدایی از سپاهان دارد. قرار است این بازیکن بعد از بازگشت از اردوی ترکیه جلسه‌ای با مدیران سپاهان داشته باشد تا تکلیفش مشخص شود.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *