بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گزارش یک روزنامه درباره پرونده جنجالی فوتبال ایران

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 4 مرداد 1404 | 10:25

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور تأکید دارد بیرانوند هیچ تخلفی مرتکب نشده است.

روزنامه هفت صبح نوشت: پرونده جنجالی بیرانوند و باشگاه پرسپولیس به یکی از پیچیده‌ترین و پرابهام‌ترین منازعات انضباطی فوتبال ایران تبدیل شده است.

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور تأکید دارد بیرانوند هیچ تخلفی مرتکب نشده و  از تمایل خود برای مصالحه با پرسپولیس خبر داده؛ تصمیمی که در ظاهر با ادعای بی‌گناهی تراکتور در تناقض است.

زنوزی می‌گوید هدفش تنش‌زدایی و حفظ آرامش در فضای فوتبال کشور است، اما همین موضع مصالحه‌جویانه در حالی مطرح می‌شود که خبرهایی از توافقی ۱۰۰ میلیارد تومانی میان دو باشگاه به گوش می‌رسد؛ مبلغی که قرار است در ازای پس گرفتن شکایت پرسپولیس پرداخت شود. این موضوع باعث شده بسیاری این مصالحه را نه از سر تعامل، بلکه به‌مثابه یک معامله پشت‌پرده تعبیر کنند.

با وجود وعده‌ها برای صدور رأی پیش از آغاز لیگ، هنوز تصمیم نهایی اعلام نشده و هر روز گره‌های تازه‌ای به این پرونده اضافه می‌شود.

ابهام در دلایل مصالحه، سکوت کمیته انضباطی و اخبار غیررسمی از توافق مالی، همگی باعث شده‌اند تا این اختلاف به پرحاشیه‌ترین پرونده سال‌های اخیر فوتبال ایران تبدیل شود.

در همین ارتباط: واکنش عضو کمیته استیناف به پیشنهاد مصالحه بین تراکتور و پرسپولیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *