بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسوایی در نقل‌وانتقالات؛ روایت تحقیر داوید هانتسکو توسط النصر عربستان

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1 مرداد 1404 | 19:09

فاینورد با انتقاد شدید از اقدام غیرحرفه‌ای باشگاه عربستانی، لغو ناگهانی قرارداد داوید هانتسکو را یک «رسوایی» خواند.

فاینورد با انتقاد شدید از اقدام غیرحرفه‌ای باشگاه عربستانی، لغو ناگهانی قرارداد داوید هانتسکو را یک «رسوایی» خواند.

طرفداری | درحالی‌که به نظر می‌رسد انتقال ۴۰ میلیون یورویی داوید هانتسکو از فاینورد به النصر عربستان قطعی شده بود، این باشگاه ناگهان از ادامه این انتقال منصرف شد. خبری که هم برای فاینورد و هم این مدافع میانی ۲۷ ساله، شوکه‌کننده بود. 

حال گاتزتا دلو اسپورت ابعاد بیش‌تری از این ماجرا را فاش کرده که میزان عجیب و غیر حرفه‌ای بودن آن را نشان می‌دهد. این یک ماجرای بی‌سابقه است! انتقال این مدافع میانی کاملاً قطعی به نظر می‌رسید و فاینورد فروش او را با مبلغ ۴۰ میلیون یورو (رکورد تاریخ باشگاه) بسته بود؛ اما ناگهان باشگاه سعودی بدون هیچ توضیحی، معامله را لغو کرد. تا جایی که صدای اعتراض فاینورد درآمد:

ما هرگز چنین چیزی ندیده‌ایم. به او اجازه دادند در اردوی تمرینی حاضر شود و بعد ناگهان گفتند دیگر جایی برایش نیست، درحالی‌که هر دو باشگاه به توافق رسیده بودند. فراخواندن بازیکن برای تمرین و سپس اعلام ناگهانی عدم تمایل به حضورش، بی‌سابقه است. این موضوع غیر قابل فهم و یک رسوایی است.

داوید هانتسکو را حتی به هتل هم راه ندادند!

این ماجرا نه‌تنها انتقال بزرگ داوید هانتسکو را بر باد داد، بلکه با تحقیر بزرگی هم همراه بود. هانتسکو که خانه خود در روتردام را تخلیه کرده و از تمام هم‌تیمی‌های خود در فاینورد خداحافظی کرده بود، نه‌تنها قرارداد هنگفتی که با النصر عربستان بسته بود از بین رفت، بلکه حتی از ورود او به هتل محل اقامت این تیم در اتریش هم ممانعت شد.

هانتسکو از همان لحظه ورود به فرودگاه متوجه نشانه‌های عجیب شد؛ هیچ‌کدام از مدیران یا مسئولان النصر عربستان برای استقبال از او نیامده بودند. هانتسکو مجبور شد در مکانی دیگر اقامت کند و حتی در برنامه تمرینی هم نامش ثبت نشد. این تغییر ناگهانی طرف عربستانی، او را وادار کرد تا دوباره به هم‌تیمی‌های سابق خود در فاینورد که در اردوی آلمان هستند، بپیوندد.

اکنون گزارش‌ها حاکی از آن است که اتلتیکو مادرید در حال تلاش برای جذب هانتسکو است، اما تحقیر و سرخوردگی این بازیکن ۲۷ ساله همچنان باقی‌مانده. نکته عجیب‌تر این است که دلیل اصلی این تغییر موضع ناگهانی النصر همچنان یک معماست و هیچ دلیل رسمی از سوی باشگاه عربستانی اعلام نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *