بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آل کثیر به استقلالی ها توهین کرده است/ پروژه سیدورف یک بازی بود

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تیر 1404 | 15:47

پیشکسوت باشگاه استقلال در واکنش به پیوستن عیسی آل‌کثیر به این تیم اظهار کرد: آل‌کثیر در شأن و اندازه استقلال نیست؛ حتی اگر بهترین بازیکن ایران هم بود، باز هم با حضورش مخالف بودیم، چون در گذشته به هواداران ما بی‌احترامی کرده است.

به گزارش خبرورزشی، علیرضا اکبرپور، بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگویی درباره مذاکره آبی‌پوشان با عیسی آل کثیر، مهاجم فصل گذشته پرسپولیس گفت: با شنیدن این خبر انگار با پتک بر سر من زدند و انتظار این موضوع را نداشتم. او این همه بی‌احترامی و توهین به استقلال کرده است، نمی‌دانم برای چه می‌خواهند او را بیاورند. او اگر خوب بود در تیم خودش موفق بود. 

پیشکسوت استقلال افزود: او را هیچ تیمی نمی‌خواهد. این توهین به هوادار است. آل کثیر در حد و اندازه استقلال نیست، اگر بهترین بازیکن ایران هم بود باز مخالف بودیم چرا که به هوادار ما بی‌احترامی کرده است. 

اکبرپور در ارزیابی کلی از وضعیت نقل و انتقالات استقلال به ایسنا گفت: استقلال در تمام خطوط بازیکن می‌خواهد. در نقل و انتقالات خیلی ضعیف عمل کردیم و فکر می‌کنم ضعیف‌ترین سال ما بود. پروژه سیدورف هم یک بازی بود که سر هوادار را گرم کنند و اصلا نقشی ندارد. مدیران برای اینکه خودی نشان بدهند او را آوردند و اکنون روی دست‌شان مانده است.

بیشتر بخوانید: ایمان سلیمی استقلال را به قصد کدام تیم ترک کرد؟

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *