بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

استقلال و پرسپولیس دیگر آش دهان سوز نیستند!

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 تیر 1404 | 6:08

در حالی‌که بیشتر تیم‌های لیگ برتر با مشکلات جذب بازیکن و سرمربی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، سپاهان و تراکتور با آمادگی کامل در مسیر تبدیل‌شدن به مدعیان اصلی فصل جدید قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با گذشت زمان کوتاهی از آغاز پنجره نقل‌وانتقالات بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران، اغلب باشگاه‌ها با مشکلات متعددی در جذب بازیکن و حتی انتخاب سرمربی روبه‌رو شده‌اند. بسیاری از تیم‌ها نتوانسته‌اند خواسته‌های فنی مربیان خود را برآورده کنند و گاهی حتی مجبور به جذب بازیکن یا سرمربی بر خلاف میل‌شان شده‌اند.

در این میان، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس هم برخلاف فصول گذشته در جذب ستاره‌ها چندان موفق عمل نکرده‌اند و شرایط اقتصادی و مدیریتی، دست آنها را بسته نگه داشته است.

اما در مقابل، دو باشگاه سپاهان و تراکتور شرایط متفاوتی دارند. تراکتور با حفظ دراگان اسکوچیچ و تأمین کامل خواسته‌های او، از جمله جذب ستاره‌های داخلی و خارجی، تیمی قدرتمند و منسجم را بسته است. سپاهان نیز علی‌رغم جدایی سرمربی قبلی‌اش، با سرعت کادر فنی جدیدی جذب کرد و در بازار نقل‌وانتقالات نیز فعال و مؤثر ظاهر شد.

در حالی‌که ۱۴ تیم لیگ برتر با چالش‌های فنی و مالی مواجه هستند، به نظر می‌رسد سپاهان و تراکتور با فاصله‌ای معنادار از دیگر رقبا، آماده حضور در کورس قهرمانی هستند. اگرچه فوتبال همواره غیرقابل پیش‌بینی است، اما شواهد اولیه از حالا این دو تیم را مدعیان اصلی فصل پیش‌رو نشان می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *