بمب نقل و انتقالات به اخمت گروژنی روسیه پیوست
منبع : خبرورزشی
مدافع ۲۲ ساله تیم گلگهر سیرجان به زودی فوتبال خود را در لیگ برتر روسیه ادامه خواهد داد. او برای امضای قرارداد با باشگاه اخمت گروژنی، آماده انجام معاینات پزشکی است.
به گزارش خبرورزشی، محمدمهدی زارع، مدافع میانی گلگهر، در یک قدمی پیوستن به تیم اخمت گروژنی روسیه قرار دارد.
به گزارش اکسپرس روسیه، این بازیکن ۲۲ ساله برای نهاییکردن قراردادش با این باشگاه، باید معاینات پزشکی را پشت سر بگذارد.
یکی از مدیران باشگاه اخمت گروژنی نیز در گفتوگو با «اسپورت ۲۴» اعلام کرد: «انتقال مهدی زارع به اخمت قطعی شده و او بهزودی برای انجام تستهای پزشکی راهی روسیه خواهد شد.»
زارع در فصل گذشته لیگ برتر ایران عملکرد درخشانی داشت و حالا در آستانه تجربه یک فصل جدید در فوتبال اروپا قرار دارد.
بیشتر بخوانید: تصمیم بر این شد زارع را تحت هیچ شرایطی به پرسپولیس و استقلال نفروشیم تا تیم تضعیف نشود/ زارع مورد تایید من نیست!


ترکیب استقلال برای دیدار مقابل گل گهر سیرجان لو رفت + جزئیات
پشت پرده خط قرمز ریکاردو ساپینتو روی نام دو ستاره استقلال + جزئیات
واکنش معنادار ساپینتو به تقابل استقلال و گل گهر سیرجان در لیگ برتر
اعلام زمان نشست خبری ریکاردو ساپینتو و مهدی تارتار
استقلال راهی مشهد می شود
میزبانی استقلال در ورزشگاه امام رضا مشهد؟









