بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حضور ۵ بازیکن تیم ملی بسکتبال زنان در جمع بهتربن های دیویژن B

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 تیر 1404 | 14:53

بر اساس آمار ثبت شده از دیدارهای مرحله گروهی رقابت های بسکتبال دیویژن B، پنج بازیکن تیم ملی زنان ایران در جمع بهترین های این مرحله قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق آمار ثبت شده از دیدارهای مرحله کروهی رقابت های بسکتبال دیویژن B و در بخش امتیازآوری، نگین رسولی‌پور با میانگین ۲۰ امتیاز در هر بازی صدرنشین شد و رکسانا برهمن با میانگین ۱۸ امتیاز، در رده سوم قرار گرفت.

در بخش ریباند، مهلا عابدی با میانگین ۱۱ ریباند در هر مسابقه در جایگاه دوم ایستاد. همچنین در زمینه پاس گل، رکسانا برهمن با میانگین ۶ پاس گل در هر دیدار بهترین آمار را در میان تمامی بازیکنان این مرحله ثبت کرده است.

در بخش دفاعی، آیدا گل‌محمدی با میانگین ۳ بلاک در هر بازی صدرنشین جدول بلاک‌هاست و مهلا عابدی نیز با میانگین ۱.۳ بلاک در جایگاه دوم قرار دارد.

در زمینه توپ‌ربایی، فرناز خدامرادی با میانگین ۳.۳ توپ ربایی در هر بازی، به صورت مشترک در رتبه دوم این بخش قرار گرفته است.

در نهایت و در شاخص کارایی، مهلا عابدی با میانگین ۲۱.۷ و نگین رسولی‌پور با ۲۱ امتیاز کارایی، به ترتیب رتبه‌های اول و دوم موثرترین بازیکنان مرحله گروهی را از آن خود کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *