بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

هافبک استقلالی به شمس آذر پیوست

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 تیر 1404 | 17:31

داریوش شجاعیان پس از جدایی از هوادار تهران، با قراردادی رسمی به شمس آذر قزوین پیوست تا در لیگ بیست‌وپنجم بار دیگر در سطح اول فوتبال ایران به میدان برود.

به گزارش خبرورزشی، داریوش شجاعیان، هافبک سابق تیم هوادار تهران، با امضای قراردادی رسمی به باشگاه شمس آذر قزوین پیوست تا به‌عنوان یکی از خریدهای تازه این تیم در فصل جدید لیگ برتر معرفی شود.

شجاعیان که سابقه بازی در استقلال تهران را در کارنامه دارد، از لیگ بیست‌ویکم برای تیم هوادار به میدان می‌رفت و پس از سقوط این تیم به دسته پایین‌تر، به دنبال حضور در تیمی تازه بود. در نهایت، توافق با شمس آذر به‌عنوان مقصد جدید او نهایی شد.

تیم شمس آذر قزوین که در لیگ بیست‌وپنجم با هدایت وحید رضایی شرکت خواهد کرد، پیش از جذب شجاعیان نیز چند خرید دیگر از جمله صائب محبی و امیرمحمد محکم‌کار را به فهرست خود اضافه کرده بود.

بیشتر بخوانید: هافبک استقلال خوزستان به شمس آذر پیوست

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *