بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تغییرات عجیب آمریکایی‌ها در المپیک

منبع : خبرگزاری تابناک
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 تیر 1404 | 11:40

نخستین طلای المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس دیگر به تیراندازان نمی‌رسد و رشته سه‌گانه آغازگر مدال‌آوری در المپیک است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به‌دنبال اعلام تغییر برنامه مسابقات المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸ و این که نخستین مدال طلای بازی‌ها دیگر از رشته تیراندازی نخواهد بود، تیم ملی تیراندازی چین واکنش نشان داد و اعلام کرد: طلا، طلا است؛ چه نخستین باشد چه نه.

بر اساس برنامه منتشر شده توسط کمیته برگزاری لس‌آنجلس، نخستین مدال طلای المپیک در رشته سه‌گانه و در صبح روز ۱۵ جولای ۲۰۲۸ اهدا خواهد شد. مسابقات فینال تیراندازی نیز در همان روز، اما در بازه زمانی ۱۳:۴۵ تا ۲۱:۰۰ برگزار می‌شود.

در بازی‌های المپیک گذشته، نخستین طلای بازی‌ها معمولا در رشته تیراندازی اهدا می‌شد. چین تاکنون پنج بار موفق شده طلای نخست المپیک را کسب کند از جمله نخستین طلای تاریخ المپیک برای چین توسط شو هایفنگ و طلای تیمی تفنگ بادی ۱۰ متر مختلط در المپیک پاریس.

در برنامه جدید المپیک لس‌آنجلس، تغییرات دیگری نیز دیده می‌شود؛ از جمله برگزاری رقابت‌های دوومیدانی در هفته نخست و انتقال مسابقات شنا به هفته دوم بازی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *