بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رجزخوانی سرمربی ایران برای عقاب‌ها؛ پیاتزا: لهستان قدرت ما را می‌داند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 تیر 1404 | 22:15

ذهنیت برنده، موضوع مهمی است که مرد ایتالیایی دوباره به والیبال ایران هدیه داده است.

ذهنیت برنده، موضوع مهمی است که مرد ایتالیایی دوباره به والیبال ایران هدیه داده است.

طرفداری | هفته سوم و پایانی مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال سال ۲۰۲۵ از ۲۴ تا ۲۹ تیرماه به میزبانی شهرهای گدانسک (گروه هفتم)، لوبلیانا (گروه هشتم) و کانتو (گروه نهم) با ۳۶ مسابقه پیگیری خواهد شد. تیم ملی والیبال ایران از ساعت ۲۱:۳۰  روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه به وقت تهران در نخستین دیدار خود در این هفته در شهر گدانسک به مصاف لهستان میزبان گروه هفتم این رقابت‌ها می‌رود.

روبرتو پیاتزا پس از برگزاری نخستین جلسه تمرینی تیم ملی والیبال ایران در سالن اصلی مسابقات درمورد بازی نخست تیم ایران در هفته سوم مقابل لهستانِ میزبان اظهار داشت:

بازی متفاوتی خواهیم داشت. بدون شک مانند آن چیزی که در بازی دوستانه اتفاق افتاد نخواهد بود چون آنها باید کار خاص‌تری را انجام دهند.

وی ادامه داد:

ما دقیقاً می‌دانیم که قدرت تیم لهستان چگونه است اما آنها هم قدرت ما را می‌دانند پس بازی کاملا متفاوتی با بازی دوستانه در اولشتین خواهیم داشت. جو گدانسگ فوق‌العاده است چون ورزشگاه برای اینگونه تورنمنت‌ها بسیار خاص است. افراد زیادی در سال حضور خواهند داشت و بدون شک بازیکنان ما از آن لحظه لذت خواهند برد.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران عنوان کرد:

بازی ویژه‌ای خواهد بود و من این موضوع را می‌دانم اما من به این موضوع اهمیت نمی‌دهم حتی اگر چیزی بین بازیکنان ایران و لهستان باشد. برای من یک بازی عادی خواهد بود. ما باید یک والیبال شگفت‌انگیز ارائه دهیم چون آنها در بالاتری نقطه جهان هستند و ما هم باید در رده‌بندی جهانی صعود کنیم. ما باید بتوانیم مقابل آنها بازی کنیم و باید نشان دهیم که ایران تیم بدی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *