واکاوی یک شایعه؛ بازیکن تراکتور در لیست وحید هاشمیان بود؟!
منبع : خبرورزشی
هافبک ملی پوش تیم ملی ازبکستان که از مدتها قبل مورد توجه دو باشگاه استقلال و تراکتور قرار گرفت، در لیست بازیکنان مورد نظر وحید هاشمیان نبود
به گزارش خبرورزشی، ادیل خامروبکوف هافبک ملی پوش تیم ملی ازبکستان که از چند روز قبل مورد توجه دو باشگاه استقلال و تراکتور قرار گرفت و هر دو باشگاه به شکل توامان با این بازیکن درحال مذاکره بودند درنهایت راهی تراکتور شد تا فصل آینده فوتبالش را در تبریز دنبال کند.
در این میان البته شایعاتی پیرامون مذاکرات باشگاه پرسپولیس و ایجنت این بازیکن نیز مطرح شد اما واقعیت این است که این بازیکن در لیست وحید هاشمیان نبود و طبیعی است که باشگاه پرسپولیس نیز با این هافبک ملی پوش مذاکره نکرد.
باشگاه پرسپولیس در پست هافبک دفاعی به دنبال جذب یک بازیکن خارجی است و امیدوار است طی روزهای آینده بتواند بازیکن موردنظرش را جلب کند.


مقصد اولین جدا شده پرسپولیس مشخص شد
محرم نویدکیا ؛ مرد بازی های کوچک + جزئیات آماری
رأی علیرضا بیرانوند تا ۴ ماه دیگر اعلام میشود
ستاره تراکتور همه رکوردها را درو کرد
درگیری دو بازیکن استقلال جلوی چشم ساپینتو!
ماجراجویی ستاره پرسپولیسی در فوتبال ایران همچنان ادامه دارد + جزئیات









