بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پرسپولیس این مدافع را نمی خواهد!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 تیر 1404 | 17:23

در پی انتشار اخباری مبنی بر مذاکره پرسپولیس با جاکوب پوکورنی، مدافع اهل چک، منابع نزدیک به باشگاه این خبر را تکذیب کرده و اعلام کردند او در لیست وحید هاشمیان نیست.

به گزارش خبرورزشی، هر روز شاهد انتشار خبرهایی در مورد پیوستن بازیکنان مختلف از ازبکستان گرفته تا ترکیه و جمهوری چک به پرسپولیس هستیم؛ خبرهایی که بیشتر گمانه‌زنی رسانه‌ای و مجازی بوده و چندان واقعی به نظر نمی‌رسند.

آخرین خبر حکایت از پیوستن جاکوب پوکورنی به تیم پرسپولیس دارد. یکی از خبرگزاری‌های رسمی مدعی شده باشگاه پرسپولیس مذاکراتی با جاکوب پوکورنی، مدافع ۲۸ ساله اهل کشور چک که در پست دفاع میانی بازی می‌کند، انجام داده است.

این ادعا در شرایطی صورت گرفته که خبرهای دریافتی حاکی از آن است: باشگاه پرسپولیس مذاکره‌ای با این بازیکن انجام نداده و جاکوب پوکورنی جزو گزینه‌های وحید هاشمیان و باشگاه پرسپولیس نیست.

پرسپولیس این مدافع را نمی خواهد!

اینجا را ببینید: برخلاف میل خودم از پرسپولیس جدا شدم/ من حاضرم برگردم، باشگاه من را نمی خواهد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *