استعداد یوونتوس نیامده رفتنی شد؛ آلبرتو کوستا در آستانه انتقال به اسپورتینگ
منبع : طرفداری
یوونتوس برای تأمین منابع مالی تصمیم به فروش بازیکن جوان و تازهوارد خود گرفته است.
طرفداری | انتقال ۱۴ میلیون یورویی آلبرتو کوستا به یوونتوس در ژانویه ۲۰۲۵ دوام چندانی نخواهد داشت چرا که این فولبک ۲۱ سالهی پرتغالی در مسیر ترک تورین قرار گرفته است.
به گزارش متئو مورتو، دوران آلبرتو کوستا در یوونتوس پس از شش ماه رو به پایان است چرا که بیانکونری با دریافت اولین پیشنهاد تصمیم به فروش این فولبک راست خود گرفته است. اسپورتینگ لیسبون برای خرید آلبرتو کوستا در حال مذاکره است و قصد دارد با پیشنهادی بین ۱۵ تا ۱۸ میلیون یورو او را خریداری کند. اگرچه یوونتوس برای فروش کوستا، بیش از ۲۰ میلیون یورو میخواهد اما این اختلاف اندک، قابل حل است.
آلبرتو کوستا که از خریدهای عجیب و مرموز کریستیانو جونتولی در یوونتوس بود، در تیم تیاگو موتا یک نیمکتنشین محض بود اما ایگور تودور به او اعتماد کرد و کوستا زیر نظر او بهعنوان وینگبک راست و مدافع وسط سمت راست در سیستم سه دفاعه ایفای نقش میکرد.


بدشانسی بزرگ برای مهدی طارمی در تیم مطرح اروپایی
مهدی طارمی ، اسطوره فوتبال جهان را ذوق زده کرد
مدافع بارسلونا در آستانه پیوستن به اسپورتینگ
فوتبال پرتغال در آستانه تاریخسازی در لیگ قهرمانان اروپا
خشم شدید کونته ؛ ترک نشست پس از تنها یک سوال!
اظهار نظر جالب سرمربی اسپورتینگ لیسبون درباره رونالدو









