بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دلیل بازگشت زودهنگام سرمربی یونانی بعد از جنگ

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 تیر 1404 | 11:10

سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال اولین مربی خارجی بود که بعد از جنگ ۱۲ روزه به تهران بازگشت.

به گزارش “ورزش سه”، سوتیریس مانولوپولوس، سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران با وجود اتفاقات پیش آمده در ایران شنبه ۱۴ تیرماه از طریق فرودگاه مشهد وارد کشور شد و سپس با پرواز داخلی به تهران آمد تا در اردوی آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های کاپ آسیا شرکت کند.

رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ از ۱۴ تا ۲۶ مرداد ماه در کشور عربستان و شهر جده برگزارمی‌شود این سرمربی یونانی این روزها در تهران مشغول آماده سازی تیم ملی ایران است. 

مانولوپولوس در نشست خبری امروز خود واکنش جالبی به ورود زودهنگام خود به ایران بعد از جنگ ۱۲ روزه داشت و گفت: “من به تیم ملی و به فدراسیون و بازیکنان تعهد دارم و به آنها احترام‌می‌گذارم. نمی‌توانستم تصور کنم که ایران نباشم. در مورد ترس، من خانواده دارم دو پسر دارم ولی سعی کردم به آنها فکر نکنم. به این فکر کردم که اگر شما ترسی ندارید من هم نداشته باشم.”

دسته بندی ها : ورزش 3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *