بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

الهیار در برد وسترلو بازی کرد

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 21 تیر 1404 | 20:59

وسترلو در حضور ثابت مهاجم ایرانی خود مقابل پاترو ایزدن به برتری رسید.

به گزارش “ورزش سه”، تیم فوتبال وسترلو که طی یک سال و نیم اخیر اللهیار صیادمنش را دراختیار داشته و همچنان از این مهاجم ایرانی بهره می‌برد، در دیداری تدارکاتی مقابل تیم دسته اولی پاترو ایزدن رفت و موفق به کسب پیروزی شد.

یاران صیادمنش که فصل گذشته ژوپیر لیگ بلژیک را با ایستادن در رتبه هشتم جدول به پایان رساندند، در چهار مسابقه تدارکاتی اخیرشان در راه آماده‌سازی برای حضور در فصل جدید تنها یک پیروزی و سه شکست داشتند که مقابل پاترو ایزدن دوباره توانستند به برتری دست پیدا کنند.

تیم فوتبال وسترلو در کمپ اختصاصی خود و پشت درهای بسته مقابل پاترو ایزدن قرار گرفت و توانست در این بازی تدارکاتی به برتری ۲ بر یک برسد که اللهیار هم حضور ثابت در ترکیب تیمش داشت.

2207267

یاران صیادمنش دو مسابقه تدارکاتی دیگر مقابل پاناتینایکوس یونان و سامسون اسپور ترکیه برگزار می‌کنند تا آماده شروع فصل جدید ژوپیر لیگ بلژیک شوند و روز پنجم مردادماه نیز در نخستین بازی رسمی خود در این رقابت‌ها به مصاف اندرلخت خواهند رفت.

مهاجم ایرانی وسترلو فصل گذشته در ۳۵ مسابقه ژوپیر لیگ بلژیک به میدان رفت که ۷ گل به ثمر رساند و ۶ پاس گل داد که همچنان تحت قرارداد با این باشگاه است.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *