درخواست سنگین کایسری از استقلال برای علی کریمی
منبع : خبرانلاین
مدیرعامل باشگاه استقلال از رسیدن نامه باشگاه کایسری ترکیه به این باشگاه برای انتقال بازیکن مد نظر آبی پوشان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی نظری جویباری عصر امروز شنبه در مورد آخرین وضعیت نقل و انتقالات این باشگاه گفت: مذاکرات با سیدحسین حسینی ادامه دارد اما هنوز به توافق نهایی نرسیده ایم.
وی در مورد درخواست برای جذب علی کریمی از باشگاه کایسری ترکیه نیز گفت: نامه این باشگاه امروز به تهران رسید که در آن عنوان شده بود برای موافق با جدایی علی کریمی باشگاه استقلال باید یک میلیون و ۲۵۰ هزار یورو برای رضایت نامه پرداخت کند که رقم سنگینی است.
مدیرعامل باشگاه استقلال از سفر به روسیه برای مذاکره با دو لژیونر خبر داد و گفت: در حال تهیه ویزا هستیم تا این سفر را انجام دهیم اما رقمی که باشگاه های مد نظر برای صدور رضایت نامه این دو بازیکن می خواهند عادی نیست و باید ببینیم شرایط مالی باشگاه چطور است.


واکنش سرمربی فولاد به چالشهای پیشرو در دیدار با استقلال
تیم فوتبال استقلال با یک مصدوم مقابل گلگهر
گزینه خط حمله باشگاه پرسپولیس در راه سپاهان
مخالفت دادگاه CAS با درخواست باشگاه استقلال
مشاور خارجی تیم فوتبال استقلال مسافر تهران میشود
تأکید حیدری بر اهمیت درک ارزش پیراهن استقلال توسط بازیکنان نسل فعلی









