بیژن طاهری: در مورد نقل و انتقالات سرمربی نظر می دهد/ مطمئن باشید حواشی قبلی ساپینتو تکرار نخواهد شد!
منبع : خبرورزشی
سرپرست جدید استقلال معتقد است حواشی مربوط به ساپینتو مربوط به گذشته است و دیگر تکرار نمی شود
به گزارش خبرورزشی، بیژن طاهری که در دوره قبلی حضور ساپینتو سرپرست استقلال بود، با بازگشت این مربی دوباره به استقلال برگشت و جانشین ایمان عالمی شد.
پیشکسوت باشگاه استقلال در خصوص بازگشتش به این تیم در جمع خبرنگاران گفت: خیلی خوشحالم دوباره به خانه خودم برگشتم. بعد از بازگشت ساپینتو و بنابر درخواست او و مدیرعامل باشگاه استقلال، به باشگاه آمدم و قرار است به رودی کارم را شروع کنم و در خدمت باشگاه بزرگ استقلال و هوادارانش خواهم بود.
سرپرست جدید باشگاه استقلال که کمی هم احساساتی شده بود، در خصوص این موضوع گفت: استقلال باشگاه کوچکی نیست و هرکسی به این باشگاه بیاید، احساساتی خواهد شد. من همیشه این احساس و غرور را با خودم همراه داشتم و از ۲۲ سالگی در این باشگاه حضور داشتم که باعث افتخار است. هرچه دارم از این باشگاه است و امیدوارم مهره مفیدی برای استقلال باشم.
طاهری در خصوص ساپینتو و حواشی پیرامون دوره قبلی حضورش در استقلال هم گفت: شرایط کاملا فرق کرده و قطعا دیگر خبری از آن حواشی نخواهد بود. کار را سفت و سخت پیش خواهیم برد تا در نهایت بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.
طاهری در پایان در خصوص نقل و انتقالات و اردوی ترکیه هم گفت: کمپ ما در نزدیکی استانبول قرار دارد و فردا راهی این کشور می شویم. در مورد نقل و انتقالات و لیست مازاد هم من اطلاع خاصی ندارم و این مسائل در حیطه وظایف کادرفنی است.
بیشتر بخوانید: بیژن طاهری سرپرست استقلال شد/ غیررسمی


رامین رضاییان به حواشی جنجالی در استقلال پایان داد + جزئیات
نام ستاره محبوب هواداران استقلال در لیست اوسمار ویرا
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
واکنش خاص ستاره استقلال به برتری مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش خاص ساپینتو به برتری استقلال مقابل المحرق بحرین
پیش بینی جذاب پیشکسوت استقلال از آینده تیم ریکاردو ساپینتو + جزئیات









