بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 21 تیر 1404 | 10:26

ستاره یونانی تیم بسکتبال میلواکی باکس اعلام کرد که احتمالاً در این تیم باقی خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یانیس آنتتوکومپو ستاره یونانی تیم بسکتبال میلواکی باکس اعلام کرد که احتمالاً در این تیم باقی خواهد ماند و بار دیگر علاقه‌مندی خود را به شهر میلواکی ابراز کرد. او در پاسخ به سؤالی درباره احتمال ترک میلواکی گفت: خواهیم دید… من میلواکی را دوست دارم.

در شرایطی که شایعات درباره جدایی این بازیکن ۳۰ ساله از باکس پس از عملکرد نه‌چندان موفق این تیم در سال‌های اخیر شدت گرفته، اظهارنظر اخیرش می‌تواند تا حدی خیال هواداران را آسوده کند.

تیم میلواکی باکس پس از قهرمانی در سال ۲۰۲۱، در سال ۲۰۲۲ در دور دوم به بوستون سلتیکس باخت و در سه فصل اخیر هم هر بار در دور اول پلی‌آف حذف شده است.

افزون بر این ناکامی‌ها، وضعیت تیم میلواکی باکس پس از کنار گذاشته شدن دیمین لیلارد گارد باتجربه‌ای که به دلیل پارگی تاندون آشیل مصدوم شد، پیچیده‌تر شده است. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که قرارداد ۱۸۶ میلیون دلاری آنتتوکومپو تا فصل ۲۸-۲۰۲۷ اعتبار دارد و با قرارداد لیلارد هماهنگ شده بود.

یانیس که از سال ۲۰۱۳ با انتخاب در رتبه ۱۵ درفت وارد باکس شد، اکنون با افتخاراتی چون دو عنوان MVP لیگ، ۹ بار حضور در آل‌استار و یک قهرمانی NBA، چهره اصلی باشگاه محسوب می‌شود. او در فصل گذشته با میانگین ۳۰.۴ امتیاز، ۱۱.۹ ریباند و ۶.۵ پاس گل در هر بازی، نقش کلیدی در رساندن تیم به رتبه پنجم کنفرانس شرق با رکورد ۴۸ برد و ۳۴ باخت ایفا کرد.

علاوه بر این، مالیات نیز در برخی ایالت‌ها عامل مهمی در تصمیم‌گیری بازیکنان NBA است. این موضوع می‌تواند یکی از دلایل پنهان علاقه‌مندی او به ماندن در میلواکی باشد؛ ایالتی که از نظر مالیاتی فشار کمتری نسبت به نیویورک یا کالیفرنیا بر بازیکنان وارد می‌کند.

در حالی که هنوز آینده او به طور قطعی مشخص نیست، این اظهارات تازه می‌تواند نشانه‌ای از تمایل برای ادامه مسیر در میلواکی باشد. 

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *