بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آقای تاج! چرا باید ممنون ساپینتو باشیم؟/ این همان مربی بداخلاقی است که در اروپا ول می‌چرخید / یادتان رفته که به مردم ایران توهین کرد؟

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۶ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 21 تیر 1404 | 6:47

رئیس فدراسیون فوتبال گفته «ساپینتو به اقتدار ایران احترام گذاشت.»

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه جوان نوشت: بیرون آمدن این حرف از دهان مهدی تاج کافی بود تا مسئولان استقلال که طی هفته گذشته با سروصدای بسیار زیاد آمدن مربی نه چندان خوش‌اخلاق و خوش‌خوی خودشان را رسانه‌ای کردند، حالا مدعی شوند که فدراسیون فوتبال باید به نشانه قدردانی از حضور ساپینتو در ایران محرومیت چهار ماهه او را ببخشد.

این را نظری‌جویباری، مدیر عامل استقلال صبح دیروز در برنامه ورزش و مردم گفت: «فدراسیون فوتبال به واسطه حضور ساپینتو در ایران در این شرایط ویژه باید از او قدردانی کند و محرومیتش را ببخشد.»

حالا یک نفر پیدا شود و از آقای تاج بپرسد که چرا ما باید از ساپینتو تشکر کنیم؟ یک نفر از تاج بپرسد که با چه متر و مقیاسی حضور ساپینتو در ایران تبدیل شده به نماد اقتدار کشورمان؟ یکی به او بگوید اقتدار ما نیاز به احترام امثال ساپینتو ندارد. 

آقای تاج، ساپینتو همان مربی بداخلاقی است که هنوز یادمان نرفته چه تعبیر زشتی در مورد مردم و کشورمان به کار برد. هنوز یادمان نرفته افسارگسیختگی‌های کنار زمینش را، تعریف شما از این مربی بیکار که در اروپا ول می‌چرخید و منتظر اولین پیشنهاد بود حالا کار را به جایی کشانده که فدراسیون فوتبال ایران باید قدردان او هم باشد!

ساپینتو باید ممنون باشد که فوتبال ایران او را از بیکاری نجات داد. همه خوب می‌دانیم که طی دو سالی که او از ایران رفته بود، در هیچ تیمی دوام نیاورد و مدت‌ها هم بیکار بود تا اینکه استقلالی‌ها به دنبالش رفتند و او هم از خدا خواسته قبول کرد، به هر حال خوب می‌داند و تجربه کرده که هیچ کجای دنیا مثل فوتبال ایران نمی‌تواند جیبش را پر کند و برود. آقایان بهتر است حواس‌شان را جمع کنند و خوب متوجه باشند که مردم ایران وامدار هیچ اروپایی و امریکایی و اجنبی‌ای نیستند. امثال ساپینتو هستند که باید ممنون باشند که ما آنها را کنار خودمان می‌پذیریم. ساپینتو هم بهتر است حواسش را جمع کند که این ایران، ایران دو سال پیش نیست که هر رفتاری دلش بخواهد انجام بدهد و بعد هم پولش را بگیرد و برود.

6 پاسخ به “آقای تاج! چرا باید ممنون ساپینتو باشیم؟/ این همان مربی بداخلاقی است که در اروپا ول می‌چرخید / یادتان رفته که به مردم ایران توهین کرد؟”

  1. علی گفت:
    ۳
    ۱

    در پاسخ به کسی که در خبرآنلاین(منبع خبر)این متن رو نوشته باید بگم بعضی از ما که دم از فرهنگ و هنر و.. میزنیم همان هایی بودیم که با بی فرهنگی کنار زمین چوب لای چرخ ساپینتو می گذاشتیم که عصبی شود.ایا کم به او بی احترامی کردیم . آیا برخی از مربیان ما نبودن به پرتغالی به او فوش میدادن . همچین مشخص بود . بعضی از ما همان هایی هستیم که با دلالی مربی می آوریم. چرا از ضعف های خودمان نگوییم ؟
    لطفا نظر من را منتشر کنید

  2. چنگیز گفت:
    ۳
    ۰

    آقای خبرآنلاین(منبع خبر)…. …ساپینتو شرف داره به بعضی مربی های بی اخلاق ….

  3. رضا گفت:
    ۰
    ۰

    باعرض درود خدمت ایرانیان اصیل خواستم بگم کی به شما(خبرآنلاین منبع اصلی خبر) اجازه داده ازطرف هواداران و فوتبال ومردم حرف بزنید …اتفاقا ماهمه قددران ساپینتو هستیم و خدمتگذارش و محبوبیت فوق العاده ای داره و ضمنا بیکارنبوده ودستمزدش پایینترین دستمزد رو گرفته و سال قبل تو لیگ قبرس سه برابرش رو گرفت وقهرمان شد

  4. رضا گفت:
    ۱
    ۰

    ساپینتو محبوب وشیردل هستش و با کمترین دستمزد اومده وهیچوقت بیکارنبوده و فصل قبل تیمش قهرمان شد وعضو تیم ملی پرتغال بوده ….این اراجیف رو از کجا خبرآنلاین(منبع اصلی خبر)نوشته

  5. رضا گفت:
    ۱
    ۰

    نویسنده منبع اصلی مطلب (خبرآنلاین)نوشته مربی بی اخلاقی که ول میچرخد آخه تو پاتو ازایران گذاشتی بیرون که همش اروپا بودی ودیدیش که ول میچرخه پارسال تیمش قهرمان شد…

  6. هشام خورشیدی گفت:
    ۰
    ۰

    … اضافه و زیادی خبر آنلاین (منبع اصلی خبر)برای تضعیف روحیه ساپینتو مرد رویایی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *