آنچلوتی از حکم زندان خوشحال است!
منبع : ورزش 3
وکلای کارلو آنچلوتی از حکم یک سال زندان که دادگاهی در اسپانیا علیه او صادر کرده خوشحال هستند.
به گزارش “ورزش سه”، دادگاه ملی اسپانیا امروز کارلو آنچلوتی را به جرم فرار مالیاتی محکوم کرد. بر اساس حکم دادگاه کارلتو به یک سال زندان محکوم شده است. اما مثل هر حکم قضایی دیگری، یک طرف دعوا همیشه نیمه پر لیوان و یک طرف دعوا نیمه خالی لیوان را میبیند.
روزنامه مارکا در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که آنچلوتی و وکلایش از حکم امروز دادگاه راضی هستند. آنها معتقدند حکم دادگاه به معنای پیروزی آنها است. چرا که دادستانی از قاضی تقاضای حکم ۵ سال زندان برای آنچلوتی داشت.
در سال ۲۰۱۵ هم آنچلوتی به اتهام مشابهی دادگاهی شده بود ولی موفق شد ثابت کند که طبق قانون تابعیت اسپانیا را به دست آورده و در نتیجه از برخی معافیتهای مالیاتی برخوردار است. اما در پرونده اظهارنامه خلاف واقع سال ۲۰۱۴ دادگاه کارلتو را مقصر شناخت.

در پرونده جدید کارلو آنچلوتی اعلام کرده که اظهارنامه مالیاتیاش حاوی یک اشتباه بوده و او به هیچ عنوان قصدی برای مخفی کردن درآمدهایش نداشته و در نتیجه اتهام فرار مالیاتی درباره او صدق نمیکند. آنچلوتی علاوه بر این حکم زندان باید ۳۸۶ هزار یورو هم به عنوان جریمه به سازمان مالیاتی اسپانیا بپردازد.
دادستانی آنچلوتی را متهم کرده بود که در دوره اول مربیگریاش در رئال مادرید، در سالهای ۲۰۱۴ (۳۸۶۳۶۱ یورو) و ۲۰۱۵ (۶۷۵۷۱۸ یورو)، مجموعاً ۱۰۶۲۰۷۹ یورو به اداره مالیات بدهکار بوده است.


کریستیانو رونالدو ورزشگاه اولدترافورد یا برنابئو؟ مسئله این است + مقایسه آماری
افشاگری تلخ سرمربی اتلتیکو درباره بارسلونا و رئال مادرید
ادامه بدشانسی های رئال مادرید ؛ آلونسو بدون دفاع شد
به وجود آمدن تفرقه بین هواداران رئال مادرید؛ ژابی آلونسو بماند یا برود؟ +جزئیات
ادر میلیتائو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد+ جزئیات
ابهام در تمدیدقرارداد ستاره رئال مادرید









