بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شماره ۶ سپاهان وسط زمین را دست گرفت

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تیر 1404 | 16:27

هافبک تازه وارد سپاهان سرحال و آماده در تمرینات این تیم دیده می‌شود.

به گزارش “ورزش سه”، عارف حاجی‌عیدی که پس از دو سال موفقیت‌آمیز در آلومینیوم اراک به اردوی تیم ملی دعوت شد و همزمان مذاکراتش با سپاهان را پیش برد و قراردادش با این باشگاه را امضاء کرد، مشغول تمرین همراه با طلایی پوشان است تا فصل جدید را به بهترین شکل شروع کند.

حاجی‌عیدی که در نخستین فصل حضورش در آلومینیوم اراک سه گل به ثمر رساند و در فصل اخیر نیز پنج گل مهم ازجمله دیدار برابر پرسپولیس زد، حالا با آمادگی بالا در تمرینات سپاهان دیده می‌شود تا در یک باشگاه بزرگتر عملکرد موثرش بیشتر از قبل به چشم بیاید.

2205788

این بازیکن که پس از پیوستن به سپاهان پیراهن شماره ۶ برایان دابو را تحویل گرفت، در تمرینات اخیرشان نمایش موثری در میانه زمین داشته و یکی از مهره‌های کلیدی محرم نویدکیا در فصل جدید خواهد بود.

حاجی‌عیدی پس از اینکه زیر نظر سید مجتبی حسینی پیشرفت قابل توجهی داشت و عملکردش به چشم آمد، با توجه به پایان قراردادش با آلومینیوم تصمیم گرفت راهی سپاهان شود و امید زیادی دارد با درخشش در جمع طلایی پوشان دوباره به تیم ملی برسد.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *