بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ساپینتو قبل از امضای قرارداد کارش را شروع کرده بود!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 تیر 1404 | 15:25

سرمربی پرتغالی استقلال خیلی زودتر از این‌ها از تیمش اطلاعات کسب کرده بود.

به گزارش خبرورزشی، در حالی که ریکاردو ساپینتو امروز وارد تهران می‌شود تا به‌صورت رسمی هدایت استقلال را برای دومین بار بر عهده بگیرد، اما واقعیت این است که او کار خود را با آبی‌ها چند هفته زودتر آغاز کرده بود.

دقیقا ۱۵ روز پیش باشگاه استقلال به‌طور رسمی از انتخاب ساپینتو به عنوان سرمربی جدید تیم خبر داد، اما همه می‌دانند توافق نهایی میان طرفین زودتر از این تاریخ حاصل شده و این مربی پرتغالی، فعالیت‌های فنی خود را از همان زمان کلید زده بود. ساپینتو طی این مدت در تماس مداوم با آنالیزورهای باشگاه استقلال بوده و از آن‌ها خواسته بود تا اطلاعات دقیقی از عملکرد تیم در فصل گذشته، ترکیب‌های مورد استفاده، نقاط ضعف و قوت بازیکنان و برخی آمار تحلیلی را در اختیارش قرار دهند. او در این مدت، تصویر کاملی از شرایط تیم به دست آورده و به خوبی می‌داند که با توجه به عملکرد ناامیدکننده استقلال در فصل گذشته، مأموریت دشواری برای بازسازی تیم پیش‌رو دارد.

با توجه به این‌که فصل جدید لیگ برتر در تابستانی فشرده و پرتراکم آغاز خواهد شد، این شروع زودهنگام می‌تواند مزیت بزرگی برای ساپینتو و تیمش باشد؛ به‌ویژه اگر قرار باشد تغییرات گسترده‌ای در ساختار فنی و ترکیب تیم اعمال شود.

بیشتر بخوانید: کاش ساپینتو قبل از فینال حذفی قرارداد می‌بست/ پس بازیکنان سیدورف کجا ماندند!؟

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *