بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

احتمال انتقال ۳۵ میلیون یورویی یان بیسک به استون ویلا

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 14 تیر 1404 | 10:47

نراتزوری حداقل ۳۵ میلیون یورو برای فروش مدافع تیم ملی آلمان می‌خواهد. 

نراتزوری حداقل ۳۵ میلیون یورو برای فروش مدافع تیم ملی آلمان می‌خواهد. 

طرفداری | مسیر انتقال احتمالی جووانی لئونی به اینتر در صورت به فروش رسیدن یان اورل بیسک هموارتر می‌شود. استون ویلا به مدافع آلمانی نراتزوری علاقۀ زیادی دارد. 

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، یان بیسک که در سال ۲۰۲۳ با حدود ۷ میلیون یورو به اینتر آمد، در حال حاضر از نگاه مدیران نراتزوری حداقل ۳۵ میلیون یورو ارزش دارد. استون ویلا آماده است تا تمام توان خود را برای جذب مدافع ۲۴ ساله آلمانی که در فصل گذشته آمار ۳ گل و ۳ پاس گل در ۴۳ بازی را به ثبت رساند، به کار گیرد. در تابستان گذشته اینتر حاضر نشد بیسک را به وست هم بفروشد اما اکنون موضع این باشگاه ایتالیایی تغییر کرده‌است.

در صورت فروش بیسک، اینتر برای جذب جووانی لئونی وارد عمل می‌شود. یوونتوس نیز به مانند میلان وضعیت مدافع ۱۸ ساله پارما را زیرنظر دارد اما نراتزوری خود را پیشتاز این رقابت می‌بیند. ماروتا، رئیس اینتر و کروبینی، مدیر پارما که در یووه با یکدیگر کار کرده‌اند، روابط خوبی دارند و حضور کریستین کیوو، سرمربی فصل قبل لئونی روی نیمکت نراتزوری می‌تواند در تصمیم او تاثیر گذار باشد.

گل بیسک به لاتزیو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *