بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغوش باز PSG برای لئو؛ رفقای مسی به او دلداری دادند!

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 تیر 1404 | 23:25

بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن بعد از پایان دیدار با اینترمیامی رفتار گرمی با لیونل مسی داشتند.

به گزارش خبرورزشی، در شبی که لیونل مسی عملکردی کاملا معمولی را از خود نشان نمایش گذاشت، یاران سابقش در پاری‌سن‌ژرمن با ۴ گل اینتر میامی را شکست دادند.

تعدادی از نشریات فرانسوی پیش از آغاز این بازی، با توجه به اتفاقات جام جهانی قطر، قهرمانی آرژانتین و در ادامه آن برخی رفتارهای مسی برای او خط و نشان کشیده بودند اما بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن در عمل این موضوع را به طور کامل نقض کردند.

بعد از سوت پایان بازی، دوناروما به عنوان اولین نفر به سمت مسی رفت و او را در آغوش گرفت. کواراتسخلیا، هرناندز و تعدادی دیگر از بازیکنان PSG به سمت اسطوره آرژانتینی رفتند و به او دلداری دادند.

حتی اشرف حکیمی، ستاره مراکشی پاری‌سن‌ژرمن هم که رابطه خوبی با کیلین امباپه داشت، در پایان بازی پیراهنش را با مسی عوض کرد و او را در آغوش گرفت تا قاب‌های جالبی از نبرد دو تیم به ثبت برسد.

آغوش باز PSG برای لئو؛ رفقای مسی به او دلداری دادند!

بیشتر بخوانید: کار در همان نیمه اول یکسره شد؛ انتقام جام جهانی را از مسی گرفتند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *