بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

به میلان که رفتم، مالدینی گفت شماره ۹ نفرین‌ شده!

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1404 | 15:27

اولیویه ژیرو خاطره جالبی از گفت و گوی چند سال قبلش با پائولو مالدینی درباره شماره ۹ میلان تعریف کرد.

به گزارش “ورزش سه”، میلان در هفته پایانی فصل ۲۴-۲۰۲۳ در یک بازی جذاب برابر سالرنیتانا به تساوی ۳-۳ رسید اما چشمان خیس و احساساتی بسیاری که در پایان این دیدار دیده شد به‌خاطر خداحافظی اولیویه ژیرو بود.

ژیرو در طول دوران حضورش در میلان روزهای خوبی را سپری کرد و سپس با جدایی از این باشگاه راهی فوتبال آمریکا و باشگاه لوس آنجلس اف سی شد. او در میلان شماره ۹ را به تن داشت و گل‌های مهمی به ثمر رساند.

اولیویه ژیرو، در مصاحبه جدید خود ظهار نظری درباره انتخاب لیام دلپ برای پوشیدن پیراهن شماره ۹ چلسی، خاطره‌ای از دوران حضورش در میلان تعریف کرد. این مهاجم فرانسوی که دیروز در کنفرانس خبری لس‌آنجلس اف‌سی صحبت می‌کرد، گفت: «وقتی به میلان رفتم، مالدینی به من هشدار داد که شماره ۹ نفرین‌شده است. با این حال، من آن را انتخاب کردم و به او نشان دادم که اشتباه می‌کرد. لیام دلپ استعداد زیادی دارد و به‌خوبی از پس آن برمی‌آید.»

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *