فرخی با برد مقابل قهرمان جهان، ملیپوش شد
منبع : خبرگزاری ایرنا
تهران- ایرنا- غلامرضا فرخی با غلبه بر قهرمان جهان ملیپوش شد.
به گزارش ایرنا، مسابقه نهایی انتخابی وزن ۸۲ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی بعد از ظهر امروز در جریان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی در حال برگزاری است.
غلامرضا فرخی در دیدار نخست این وزن با نتیجه ۴ بر ۲ مقابل محمدعلی گرایی به پیروزی دست یافت. اما طبق چرخه برای رسیدن با زاگرب نیاز به ۲ برد داشت.
فرخی در دیدار دوم برابر گرایی مقتدرانه ظاهر شد و با شکست ۶ بر صفر قهرمان جهان ملی پوش وزن ۸۲ کیلوگرم در پیکارهای زاگرب لقب گرفت.
فرخی پیش از ظهر امروز با برتری برابر محمد ناقوسی حریف محمدعلی گرایی در مسابقه نهایی انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی در وزن ۸۲ کیلوگرم شده بود.
پیش از محمدعلی، محمدرضا گرایی نیز نتوانسته بود عملکرد لازم برای حضور در تیم ملی ثبت کند و او نیز غایب بزرگ مسابقات جهانی ۲۰۲۵ به شمار میرود.


فعلا هیچ کس صاحب دوبنده تیم ملی نیست
دعوت از ۳۵ فرنگی کار به اردوی تیم ملی
فوری ؛ محمد بنا از سمتش استعفا داد
برترین فرنگی کاران جهان مشخص شدند ؛ دو ایرانی در صدر
ترکیب جهانی تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد
نفرات برتر تورنمنت های ایران و ترکیه در تیم ملی









