بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

درخواست غرامت میلیونی کاسیاس از پورتو!

منبع : ورزش 3
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 خرداد 1404 | 14:26

گلر افسانه‌ای سابق رئال و تیم ملی اسپانیا به دلیل ناتوانی کاری میلیون‌ها یورو از باشگاه پورتو طلب کرده است.

به گزارش “ورزش سه”، بر اساس گزارش روزنامه پوبلیکو، ایکر کاسیاس خواستار دریافت بیش از ۳.۷ میلیون یورو غرامت به دلیل ناتوانی کاری ناشی از حمله قلبی‌ای است که در سال ۲۰۱۹ طی تمرین با پورتو دچارش شد و او را مجبور به پایان دادن به دوران حرفه‌ای‌اش کرد.

این منبع گزارش می‌دهد که نبرد حقوقی کاسیاس از اکتبر ۲۰۲۱ علیه شرکت بیمه فیدلیداده و اف‌سی پورتو در جریان است، زیرا هر دو طرف از پرداخت این مبلغ به دروازه‌بان سابق خودداری می‌کنند.

 پورتو ادعا می‌کند که حقوق کاسیاس را در دوره عدم فعالیتش پرداخت کرده و مسئولیت را به شرکت بیمه واگذار کرده است. اما شرکت بیمه معتقد است که نمی‌توان اثبات کرد حمله قلبی ناشی از تلاش فیزیکی کاسیاس در آن روز بوده است. این شرکت همچنین به شواهدی از کلسترول بالای کاسیاس در معاینات پزشکی قبلی اشاره کرده است.

کاسیاس در فصل ۲۰۱۵/۲۱۶ به پورتو پیوست و یک قهرمانی لیگ پرتغال و دو سوپرکاپ را با این تیم به دست آورد.

دسته بندی ها : ورزش 3
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *