تیجانی ریندرس: در کودکی، اینیستا الهامبخش من بود ولی در ادامه مجذوب دی بروین شدم
منبع : طرفداری
هافبک جدید سیتیزنها، از دو بازیکن مورد علاقهٔ خود نام برد.
طرفداری | امروز انتقال تیجانی ریندرس به منچسترسیتی، بهطور رسمی تأیید شد. هافبک هلندی میلان با قراردادی به ارزش ۵۵ میلیون یورو به اتحاد رفت، تا چهارمین خرید تابستانی قهرمان انگلیس پس از رایان آیت نوری، مارکوس بتینلی و رایان شرکی نام بگیرد.
ریندرس ۲۶ ساله که پیش از نهایی شدن انتقالش با نشریهٔ «فرانس فوتبال» گفتوگو کرده بود، کوین دی بروین را یکی از الهام بخشترین بازیکنان زندگی حرفهای خود معرفی کرد؛ بازیکنی که قرار است این تابستان راهی ناپولی شود. ریندرس در این مصاحبه گفت:
پُست مورد علاقهام؟ بدون شک شماره ۸. وقتی بچه بودم، آندرس اینیستا را زیاد تماشا میکردم و خیلی از او الهام گرفتم. البته بعدها مجذوب بازی کوین دی بروین شدم؛ بهویژه توانایی او در بررسی مداوم فضای اطرافش برای پیدا کردن موقعیتهایی که هیچکس دیگر نمیبیند.
او ادامه داد:
این مهارت حالا تبدیل به بخش جداییناپذیری از بازی من شده است. برای من عادی است که در طول مسابقه مدام اطرافم را چک کنم تا بتوانم در موقعیت درست قرار بگیرم و موقعیت خلق کنم. البته این مهارت نیاز به تمرین دارد، اما جنبهٔ غریزی هم دخیل است.
ریندرس همچنین به یکی از نقاط ضعفش اشاره کرد و گفت:
بخش مهمی از بازی من که هنوز باید بهتر شود، نبردهای یک به یک است. دوست دارم توپهای بیشتری را پس بگیرم، حتی اگر این نقش اصلی من نباشد.
این هافبک ملیپوش هلندی در حالی به ترکیب پپ گواردیولا اضافه شده است که منچسترسیتی، رقابتهای جام جهانی باشگاهها را در پیش دارد؛ تورنمنتی که آنها کارشان را هفتهٔ آینده با دیداری مقابل «وداد مراکش» آغاز خواهند کرد.


لذت دائمی اینیستا از مهمترین گل فوتبالش (عکس)
افشاگری مدیر سابق رئال مادرید ؛ اینیستا در یک قدمی رئال بود!
دفاعیه جالب اینیستا از تصمیمش برای رفتن به ژاپن
واکنش جالب اینیستا به امکان همکاری با ژاوی در بارسا
اطمینان خاطر اینیستا از موفقیت بارسلونا با ژاوی
خبر خوش اینیستا به بارسایی ها : می خواهم برگردم









